Telefon alacağım tavsiyeleriniz önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım tavsiyeleriniz önemli
Bu hafta sonuna kadar bir aksilik olmazsa telefon alacağım bütcem 1400-1500 :tl:
ekran boyutu önemli değildir
oyun oynamayı severim
aklımda note2 var ama tavsiyelerinizi dikkate alırım

maskedboy

maskedboy

Üye
ekran boyutu önemli değilse alabileceğin en iyi telefon note 2 :oke:

ANIL

ANIL

Admin
İnternet üzerinden alma şansın var mı?

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Nexus 4 veya optimus g :)

Kerim.

Kerim.

Üye
note2

maskedboy

maskedboy

Üye
bütçen yetiyorsa ve ekran sorun değilse bence note 2 nexus 4 ten daha iyi

MaxiHan

MaxiHan

Üye

note 2 ile karşılaştırsak ne sonuçlar çıkar

Performans konusunda nexus 4 le kapisabilecek yok, note 2 ye gore ikiside daha kaliteli bir malzeme ile yapilmis ve daha şık. Optimus g inanilmaz şık onuda soyleyeyim, performansida ust duzey. Ayrica gecen haftaya kadar nexus 4 kullaniyordum nexus 5 in 3 gb ram ile cikacagi ve tasarimini gordukten sonra deger kaybetmeden sattim. Bende nexus 5 i bekliyorum :)

fk555897

fk555897

Üye

gm diyen çıkar mı :ehe

Sanmıyorum. Bende arkadaşlara katılıyorum. Note 2 en iyi tercih ama oyun oynayacaksan Nexus 4 al. Oyun dışı tüm kullanımlarda Note 2 iyidir. Oyunda da iyidir ama Nexus 4 kadar değil.

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

Performans konusunda nexus 4 le kapisabilecek yok, note 2 ye gore ikiside daha kaliteli bir malzeme ile yapilmis ve daha şık. Optimus g inanilmaz şık onuda soyleyeyim, performansida ust duzey. Ayrica gecen haftaya kadar nexus 4 kullaniyordum nexus 5 in 3 gb ram ile cikacagi ve tasarimini gordukten sonra deger kaybetmeden sattim. Bende nexus 5 i bekliyorum :)

lg optimus g kullananlara sormak lazım nexus5 e param yetmez:ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Oyun olarakta note2 daha iyi

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum. Bende arkadaşlara katılıyorum. Note 2 en iyi tercih ama oyun oynayacaksan Nexus 4 al. Oyun dışı tüm kullanımlarda Note 2 iyidir. Oyunda da iyidir ama Nexus 4 kadar değil.

sürelli oyun oynamam ama severim şimdi kafam karıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt