Telefon alacağım tavsiyeleriniz önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bence optimus g alacaksin icime ogle dogdu :hmmm

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
karşılaştırması

optimus g daha çok ilgimi çekti :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim bence de note 2 al

-efşan

-efşan

Üye
Htc One. :hmmm

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
karşılaştırması

optimus g daha çok ilgimi çekti :)

İlgini çeksin ama kesinlikle alma sonra bir kaç ay sonra güncelleme vermeyince lg pişman olursun.

Invoke

Invoke

Üye
Bence Note2, LG Optimus G ve Nexus 4 arasından seç :D Multimedya da önemliyse oyunun yanında Nexus4'ü ele =P Diğerlerinin ekranı da büyük ve G'nin ekranı ne derece bilmiyorum ama G Pro'nun ekranı çok kaliteliydi, G de altında kalmıyordur. Bence düşünebilirsin G'yi.

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
İlgini çeksin ama kesinlikle alma sonra bir kaç ay sonra güncelleme vermeyince lg pişman olursun.
profilinde gm discovery yazıyor ona güncelleme 1 - 2 defa en fazla verilir :hmmm bu mantıkla yaklaşamam

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Bence Note2, LG Optimus G ve Nexus 4 arasından seç :D Multimedya da önemliyse oyunun yanında Nexus4'ü ele =P Diğerlerinin ekranı da büyük ve G'nin ekranı ne derece bilmiyorum ama G Pro'nun ekranı çok kaliteliydi, G de altında kalmıyordur. Bence düşünebilirsin G'yi.
ulan g yi aklıma soktunuz şimdi inceleyeceğim ondan sonra karar vereceğim nexus 4 daha ucuz diğerlerine göre:hmmm

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

1400-1500 demiş, 500 lira açılması gerekir.

- - - Eklendi - - -

Hepsine 2-3 güncelleme anca geliyor zaten nexus almadıktan sonra pek bir şey farketmeyecek. =)
bakalım telefon kesin alacağım fakat bu hafta içinde beklediğim haber olursa haftasonuna kadar alırım yoksa biraz daha beklemek zorunda kalacağım

MaxiHan

MaxiHan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
MaxiHan

MaxiHan

Üye

bakalım nexus da gözüme iyi görünüyor :)

Aslinda nexus almani pek onermiyorum nexus kullanmis biri olarak, cunku bizim yasimiza buyuk geldigi kanaatindeyim. Onun yerine optimus g al ki telefonu gorunce direk atlayacaksin kasaya demedi deme :)

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

Aslinda nexus almani pek onermiyorum nexus kullanmis biri olarak, cunku bizim yasimiza buyuk geldigi kanaatindeyim. Onun yerine optimus g al ki telefonu gorunce direk atlayacaksin kasaya demedi deme :)
bizim yaşımıza neden büyük geliyor :hmmm teknosa da ya da başka yerde inceleyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt