Telefon Alacağım Tavsiye Eder misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dufy85

dufy85

Üye
xperia x10 mini şık bir telefon ama gel gelelim sony ericssonlar da yazılım sorunu hastalık halinde. bi aksilik olması durumunda teknik servisi de oldukça sıkıntılı. bunları göz önünde bulundur derim. @ocean258 in tavsiye ettiği Lg p503 de gayet başarılı bir telefon. 3g mobile tv ozelliği de gayet güzel. bunun yanısıra yine lg optimus me (p350) yi de değerlendirmelerine ekleyebilirsin. istediğin özellikleri karşılayabilir ve fiyatı da 400 - 450 tl civarında yanılmıyorsam.

bu telefonlar gerçekten fena değil :oke:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
c6 ;)

f4r2an

f4r2an

Üye
Androit Suan gelişme çagında diyebiliriz arkadasım o yuzden c6 nın yanındayım :)

technoshark

technoshark

Üye
android gelişme çağında olsada günümüze damgasını vuracağı kesin. bence android işletim sistemli bir telefon almalısın .

dufy85

dufy85

Üye
bence vurdu diyebilirim android kullanmayan markaların kullanmama nedeni daha fazla büyümesini engellemek.

silver021

silver021

Üye
bence vurdu diyebilirim android kullanmayan markaların kullanmama nedeni daha fazla büyümesini engellemek.

zaten nokia ve apple harici android kullanmayan firma kaldımıki ? nokia ve apple bu son dönemlerde hep zarar haberleri içerisinde anılmadımı. ?
samsung motorola LG sonyericson HTC gibi dev firmalar androide geçmişken ve pazar payının neredeyse tamamına artık sahip olabilmişken (üst segment için söylüyorum) halen neyini engelleyebilirlerki böyle hızlı büyüyen global çaplı bir sistemin. nokia ve appleın yapmaya çalıştığı tek şey çok güçlü bir akıntıya karşı eliyle kürek çekmek misali onlarda çok yakında sürüklenip gidecektir bu piyasadan.

technoshark

technoshark

Üye
Aslında ilk zamanlarda bomba gibi telefonlar yaptılar.. fakat sonrasında işi iyice çığırından çıkarttılar ne hikmetse ilerlemek istemediler yada ilerleyemediler.. her seferinde geri adım atmış gibi gözüküyorlar şahsen.. fakat şöyle bir durum var samsung ta kendisini geliştiremiyor.. apple dava açmış diye birşey duydum ne kaadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum herkes bir batağa saplanıyor ufak ufak android vazgeçilmez olacagını anladılarda bu sırada ekmek yıyecek fırmalar çıkmış oldu tabiki ortaya .. :oke:

dufy85

dufy85

Üye
bu firmalar kolay kolay batmaz uluslar arası (ki dünya telefon piyasası %35 le hala nokiadan soruluyor ) firmalar genelde daralmaya giderler.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Sony Ericson - xperia x10 mini pro al bence :oke:

• Beğen
Tepkiler: plastiq1
Ocean258

Ocean258

Üye
android gelişme çağında olsada günümüze damgasını vuracağı kesin. bence android işletim sistemli bir telefon almalısın .

:oke:aynen katılıyorum sana... kım ne derse desın Android en kullanıslı işletim sistemi..

• Beğen
vic353

vic353

Üye
o fiyata galaxy gio alınır 700-800 mhz işlemcisi vardı galiba roket gibi :D netten araştır

drastic1995

Üye
bnd 5800 var gayet iyi ama bikaç şey doldrrsnz galernzi yavaş hareket edr o yzdn yannda vrln 8gb hfz krtna bkmyn

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Tabikide gio adam c6 demiş hay delirecem biraz bilgili olun 2 sene görürüm nokıa yı ben :oke:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt