plastiq1
Üye
Telefon Alacağım Tavsiye Eder misiniz ?
İyi günler arkadaşlar.
Max 600 tl ' ye kadar telefon önerisi istiyorum.Telefonlar hakkında pek bir bilgim yok. İstediğim özellikler :
-wi-fi olsun.
-Nete zorlanmadan girebilmek istiyorum, video izleyebileceğim bir telefon olsun.Facebook'ta anlık mesaj gönderebileyim.Msn'ye girebileyim istiyorum. Çok fazla sorun çıkartmasın.
-Qwerty klavyeye sahip olsun ki kolayca mesajlaşabileyim(kayarak çıkan klavye de olabilir)
-Dokunmatik olup olmaması önemli değil.Mesela E72 türünde bir şey de olabilir fakat dediğim gibi kullanışlı olsun yeter.
-Kamerası çok kötü olmasın, fazla kullanmam fakat yine de çözünürlüğünün iyi olmasından yanayım.
- 0 telefondan yanayım fakat çok sıcak bakmasam da 2. el tavsiyeleri de yapabilirsiniz .
Umarım çok şey istememişimdir
Söylediğim fiyata böyle bir telefon var mıdır önerebileceğiniz ?
Yeni konu açmak istemedim buradan devam edeyim, önerileriniz ve araştırmalarım doğrultusunda 3 tane telefon arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım ?
1 - Nokia C6-00
2 - Sony Ericson - xperia x10 mini pro
3 - Samsung i5510
Max 600 tl ' ye kadar telefon önerisi istiyorum.Telefonlar hakkında pek bir bilgim yok. İstediğim özellikler :
-wi-fi olsun.
-Nete zorlanmadan girebilmek istiyorum, video izleyebileceğim bir telefon olsun.Facebook'ta anlık mesaj gönderebileyim.Msn'ye girebileyim istiyorum. Çok fazla sorun çıkartmasın.
-Qwerty klavyeye sahip olsun ki kolayca mesajlaşabileyim(kayarak çıkan klavye de olabilir)
-Dokunmatik olup olmaması önemli değil.Mesela E72 türünde bir şey de olabilir fakat dediğim gibi kullanışlı olsun yeter.
-Kamerası çok kötü olmasın, fazla kullanmam fakat yine de çözünürlüğünün iyi olmasından yanayım.
- 0 telefondan yanayım fakat çok sıcak bakmasam da 2. el tavsiyeleri de yapabilirsiniz .
Umarım çok şey istememişimdir
Söylediğim fiyata böyle bir telefon var mıdır önerebileceğiniz ?Yeni konu açmak istemedim buradan devam edeyim, önerileriniz ve araştırmalarım doğrultusunda 3 tane telefon arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım ?
1 - Nokia C6-00
2 - Sony Ericson - xperia x10 mini pro
3 - Samsung i5510

Bu arada xperia al bak hayatına o android ile neler yapabileceğini düşün