Telefon Alacağım Tavsiye Eder misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

plastiq1

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağım Tavsiye Eder misiniz ?
İyi günler arkadaşlar.
Max 600 tl ' ye kadar telefon önerisi istiyorum.Telefonlar hakkında pek bir bilgim yok. İstediğim özellikler :
-wi-fi olsun.
-Nete zorlanmadan girebilmek istiyorum, video izleyebileceğim bir telefon olsun.Facebook'ta anlık mesaj gönderebileyim.Msn'ye girebileyim istiyorum. Çok fazla sorun çıkartmasın.
-Qwerty klavyeye sahip olsun ki kolayca mesajlaşabileyim(kayarak çıkan klavye de olabilir)
-Dokunmatik olup olmaması önemli değil.Mesela E72 türünde bir şey de olabilir fakat dediğim gibi kullanışlı olsun yeter.
-Kamerası çok kötü olmasın, fazla kullanmam fakat yine de çözünürlüğünün iyi olmasından yanayım.
- 0 telefondan yanayım fakat çok sıcak bakmasam da 2. el tavsiyeleri de yapabilirsiniz .

Umarım çok şey istememişimdir :) Söylediğim fiyata böyle bir telefon var mıdır önerebileceğiniz ?

Yeni konu açmak istemedim buradan devam edeyim, önerileriniz ve araştırmalarım doğrultusunda 3 tane telefon arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım ?

1 - Nokia C6-00
2 - Sony Ericson - xperia x10 mini pro
3 - Samsung i5510

silver021

silver021

Üye
galaxy fit.
msn facebook anlık iletişim herşey içinde mevcut yada içindekileri beğenmezsen 190.000 android uygulamanın içerisinden herhangi birini yükler kullanırsın.
kamerası 3.2 megapixel ancak açık havada çektiği fotoğraflar mükemmel arkadaşımda kullanıyor tavsiye ederim.
aşırı derecede kullanışlı bir arayüzü var. temasında widgetına her konuda özgürsün yükleyebilirsin istediğini. msjlasmakta o derece rahat. kapasitif ekrana sahip. iphone la aynı duyarlılığa sahip dokunmatik anlamda. karar senin. fiyatıda 550 TL

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve plastiq1
Kingmortall

Kingmortall

Üye
sony ericsson xperia x10 mini pro derim android işletim sistemi 600 mhz hız wlan 5 mp kamera 600 lira civarında

• Beğen
Tepkiler: plastiq1
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
xperia mini pro. Klavyesi de var. :)

• Beğen

plastiq1

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz için sonsuz teşekkürler, tavsiyelerinizi dikkate alarak bir seçim yapacağım. :evet:

plastiq1

Üye
    Konu Sahibi
Başka tavsiye edebileceğiniz telefon yok mu arkadaşlar, çok kararsızım .

61semih

61semih

Üye
bu fıyat aralıgında tek secenek bende galaxy gio kamrerası tatmın edıcı oto fokus ve gulucuk tanımlamada var 3mp.800 mhz ıslemcısı ınternette rahatca dolasmana olanak saglar sanal qwerty klavyesı kapasitif ve 3,2 inç ekranda rahatça mesajlaşmanı sağlar.bende yakın zamanda bu telefondan almayı planlıyorum.herkezede tavsıye ederım.769 tl lik galaxy aceden tek farkı 0,3 inç ekranın kucuk olması,kamerası ve tasarımı aradaki fıyat ucurumuna değmez.gidip orta halli bir dijital fot mak. fıyatı alınır

• Beğen
Tepkiler: plastiq1 ve silver021
Utku

Utku

Üye
c6:oke:

• Beğen
buket2

buket2

Üye
özellikle istediğin bir marka tercihin yoksa lg wink olabilir mesela... yukarıda saydığın tüm özelliklere sahip. verdiğim linkten detaylı bir şekilde inceleyebilirsin.

• Beğen
61semih

61semih

Üye
utku arkadasında dedıgı gibi c6 ile gio yu netten bi karşılaştır hangisi daha üstün bi gör ve karar ver bence :naughty:

• Beğen
mustafa603

mustafa603

Üye
C6 diyorum:oke:

• Beğen

Kefelon

Üye
bu fıyat aralıgında tek secenek bende galaxy gio kamrerası tatmın edıcı oto fokus ve gulucuk tanımlamada var 3mp.800 mhz ıslemcısı ınternette rahatca dolasmana olanak saglar sanal qwerty klavyesı kapasitif ve 3,2 inç ekranda rahatça mesajlaşmanı sağlar.bende yakın zamanda bu telefondan almayı planlıyorum.herkezede tavsıye ederım.769 tl lik galaxy aceden tek farkı 0,3 inç ekranın kucuk olması,kamerası ve tasarımı aradaki fıyat ucurumuna değmez.gidip orta halli bir dijital fot mak. fıyatı alınır
arkadaşa katılıyorum bu fiyata bu hızda telefonu hiçbir yerde bulamazsın androidlede bir sürü uygulaması geiyor

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
eğer smartphone almak ıstıyorsan Lg p503 öneririm sana fiyat olarakta uygulama olarakta beklentini karsılar sanırım linkten bakabılırsın ozellıklerıne
http://cep-telefonu.gittigidiyor.com/Cep-Telefonu-Cihazlar_W0QQkatZZtcQQIS100_22ZZ894QQstrZZnormal?gclid=CPf00Jvf9qgCFYYTfAodk2iDVA

• Beğen

bu-cat1905

Üye
Ben 2-3 saat önce Samsung Wave 5253 aldım , gayet kullanışlı fiyatı cok uygun 399 lira.Kamera 3.2 cok hafif tavsiyemdiiiir :)

• Beğen

plastiq1

Üye
    Konu Sahibi
Yeni konu açmak istemedim buradan devam edeyim, önerileriniz ve araştırmalarım doğrultusunda 3 tane telefon arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım ?

1 - Nokia C6-00
3 - Samsung i5510

silver021

silver021

Üye

1 - Nokia C6-00
3 - Samsung i5510

nokia c6 resistif ekran yapısına sahip. yani 5800 gibi oda bastırmatik.
samsung i5510 biraz eskidi
sony xperia x10 mini pro gayet yerinde olur klavyesi kapasitif dokunmatiği android işletim sistemi seni uçurur.

• Beğen
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
5800 nedir ya bu:megafon:Bu arada xperia al bak hayatına o android ile neler yapabileceğini düşün:yuru

• Beğen

hüseyinyalcin

Üye
e5 kullan sn işini fazlasıyla görür :)

dufy85

dufy85

Üye
çok telefon modeli var o fiyata, bence android li bitane al ama şu xperia hariç.

technoblue

technoblue

Üye
xperia x10 mini şık bir telefon ama gel gelelim sony ericssonlar da yazılım sorunu hastalık halinde. bi aksilik olması durumunda teknik servisi de oldukça sıkıntılı. bunları göz önünde bulundur derim. @ocean258 in tavsiye ettiği Lg p503 de gayet başarılı bir telefon. 3g mobile tv ozelliği de gayet güzel. bunun yanısıra yine lg optimus me (p350) yi de değerlendirmelerine ekleyebilirsin. istediğin özellikleri karşılayabilir ve fiyatı da 400 - 450 tl civarında yanılmıyorsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt