Mygse
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu tel n97i ezer bence
Bence samsung veya sonyericsson'un çok güzel modelleri var aynı fiyata ikisini de ezer yurtdışından alacaksan türkiyeye gelmeyen güzel telefonları var. Veya illa nokia diyorsan n900 fena değil.
Samsung omnia serisi "özellik" olarak çok şey kapsıyor belki ama istediğimi yapabileceğim bir telefon değil. HD kalitesi göz ardı edilemez ama bana göre değil.Sony ericsson vivaz symbian kullanıyor hd kalitesinde video çekimi var. Tam hatırlamıyorum ama 8.1 mi 5mp kamerası var. Sony nin kamerasını tartışmaya bile gerek yok. Samsung omnia 2 veya samsung omnia hd bu tel de symbian.
bende sonyericsson un üst modellerini kulanan biri olarak samsungdan iyi nokiadan kötü olduğunu belirtmek isterim bu benim kendi görüşüm ...Samsung omnia serisi "özellik" olarak çok şey kapsıyor belki ama istediğimi yapabileceğim bir telefon değil. HD kalitesi göz ardı edilemez ama bana göre değil.
SonyEricsson Vivaz ı araştırdım biraz. Ama symbian versiyonu kaç bilmiyorum bulamadım da . Resmi sitede sadece Symbian OS diye geçiyor. Yabancı forumlarda kullanıcılar pek memmun değiller.
Evet kamerası iyi olabilir ama şimdiye kadar 3 SonyEriccson telefon kullandım 3ünden de lanet ettim. O yüzden SonyEricsson a karşı bir antipatim var. Nokia gibi işime yarar başka marka görmedim şimdiye kadar.
Sony Ericsson'un 8.1 mp kamerası olan bir telefonu var fiyatı 1200 TL civarı. Geçen gün Kipa'da görmüştüm. N96 gibi kızaklı bir telefondu.Sony ericsson vivaz symbian kullanıyor hd kalitesinde video çekimi var. Tam hatırlamıyorum ama 8.1 mi 5mp kamerası var. Sony nin kamerasını tartışmaya bile gerek yok. Samsung omnia 2 veya samsung omnia hd bu tel de symbian.
w995 o telefonSony Ericsson'un 8.1 mp kamerası olan bir telefonu var fiyatı 1200 TL civarı. Geçen gün Kipa'da görmüştüm. N96 gibi kızaklı bir telefondu.
X6'da güzel telefon fakat ben kafayı N97'ye taktım. Önerim o yüzden N97 olur.
bende sonyericsson un üst modellerini kulanan biri olarak samsungdan iyi nokiadan kötü olduğunu belirtmek isterim bu benim kendi görüşüm ...
N97 ile aynı civarda
Gerçi ben kanada dan getirticem 500$ civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?