Telefon alacağım ama s3 ile note2 arasında kararsızım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekür ederim, 2 gün boyunca giremedim. unuttum biraz da meşguliyetten bakamadım. İki telefon arasında açık ara önde gidecek bi özellik olmadığı için insan ikisi arasında kalıyor. Teknoloji devlerinin istediği de bu zaten, s3 de bi kibarlık var duruşu güzel ama şimdi s4 çıktı bu cihaz'a en yakın olarakta note2 var. Bu cihazlar çok pahalı olduğu için ikiyebir değiştirmeye şansımız yok birazda bu yüzden kararsız kalıyorum. Bir telefon mağazasında s3 ile note2'yi yanyana koyup kıyasladım. s3 deki ppi yoğunluğu sayesinde video daha canlı duruyo.( her iki cihazda da aynı video'yu aynı anda oynatarak baktım)

Peki maddi kıyaslama yaparsak eğer ; 1050lira'ya sıfır s3 +yedek batarya +32gb hafıza kartı +samsung orijinal koruma kılıfı
1175lira'ya sıfır note2 yanında batarya kart vs vs yok... Tabii bu fiyatlar yurtdışındaki sıfır fiyatları ve bende yurtdışından getirip pasaport'a kayıt yaparak kullanacam...

Her iki cihazı da yakından iyi bilen arkadaşlar, kararsızlığı anında giderecek bi özellik var mı. Şöyle açık ara önde bu özellik diyebileceğimiz!!! Note2 1.6ghz onu biliyorum not tutma özelliği çizim vs iyi onu da biliyorum 2gb ram felan ama yinede bunlar beni note2'ye tam manasıyla bağlamıyo.
not2nin ekranında ppi az ama herşey çok daha net.
2gb ram demek asla yavaşlamamak demek.
kamerada küçük farklar var.
sensörleri daha az enerji tüketen vs. bazıları daha hassas bazıları daha az enerji tüketiyor.
Ekran büyüklüğü bence avantaj.
daha uzun süre giden pil ömrü.

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Boyut ve taşıma yönünden sıkıntı etmem her türlü boyutta taşırım diyorsan ,tereddütsüz Note 2 Al derim

Ahmet Zıya

Üye
    Konu Sahibi
s3 deki 1gb ram'ı dolduracak bir uygulama daha henüz görmedim, tabii2gb ram'ın katkısı olur muhakkak ama işte boyutu biraz düşündürüyo. Cebe rahat sığmaz heralde. Olur olmadık her yerde de telefonu elde taşımak bir müddet sonra yorar adamı.note2'nin not tutma özelliğini sürekli etkin kullanacak birisi olduğumu düşünmediğim için birazda bundan çekiniyorum.

aleranol

aleranol

Üye
s3 deki 1gb ram'ı dolduracak bir uygulama daha henüz görmedim, tabii2gb ram'ın katkısı olur muhakkak ama işte boyutu biraz düşündürüyo. Cebe rahat sığmaz heralde. Olur olmadık her yerde de telefonu elde taşımak bir müddet sonra yorar adamı.note2'nin not tutma özelliğini sürekli etkin kullanacak birisi olduğumu düşünmediğim için birazda bundan çekiniyorum.

cebimde çok rahat taşınıyor. taşınmaz diyenler birazda önyargı ile yaklaşıyor.

enes-1907

enes-1907

Üye
Kardeş benim bildiğim oyunları iyi oynamak için Ram değil gpu önemliymiş bilgi hatam varsa affalo.
gpu ne kadar iyi olursa olsun ram yetersiz kaldımı oyunu oynayamazsın :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşım doğru söylüyosun belki 512 ram olan telefonların bile belki çalıştıramadığı oyun yok ama ileriye dönük almak lazım telefonu alırken :D 1 sene sonra real racing 4 çıkarsa bak gör ne kadar ram yiyecek :D

ByCreative

Üye
s3 e nazaran note 2 daha iyi tabiki. Sadece taşıma sıkıntısı işte.

blacktalon

blacktalon

Üye
S3 ve note 2yi bizzat denedim ve note 2 asiri net s3e gore film izlerim oyun oynarim yazarim cizerim ve eskimeyecek bi donanim olsun diyorsan ve ekrani korurum buyukluk sorun degil diyorsan note 2ye atla zaten yurtdisi pek fark yokmus fiyatta

Ahmet Zıya

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, iştişareler sonucu note2 almaya karar verdim. Ancak önceden s3 de karar kıldığım için babamı tekrar ikna etmem gerekiyor. Babam şuanda arabistan'da ; gerçi arabistanda s3 ile note2 arasında 100tl gibi gibi bir fark var bu da pek mühim değil ama... note2 deki ppi sayısının s3 e göre az olması nispeten düşündürüyordu ama kararımı verdim artık note2 yönünde. Note2 nin tam manasıyla etkin bir biçimde kullanacağımı sanmıyorum ama bazı arkadaşların da dediği gibi ileriye dönük bie telefon almak istiyorum. Zamanla tüm özelliğini etkin kullanabilirim inş.

Peki sizce beyaz renğini mi yoksa gri renk mi almalıyım? (sebebi ne?)

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar, iştişareler sonucu note2 almaya karar verdim. Ancak önceden s3 de karar kıldığım için babamı tekrar ikna etmem gerekiyor. Babam şuanda arabistan'da ; gerçi arabistanda s3 ile note2 arasında 100tl gibi gibi bir fark var bu da pek mühim değil ama... note2 deki ppi sayısının s3 e göre az olması nispeten düşündürüyordu ama kararımı verdim artık note2 yönünde. Note2 nin tam manasıyla etkin bir biçimde kullanacağımı sanmıyorum ama bazı arkadaşların da dediği gibi ileriye dönük bie telefon almak istiyorum. Zamanla tüm özelliğini etkin kullanabilirim inş.

Peki sizce beyaz renğini mi yoksa gri renk mi almalıyım? (sebebi ne?)

Bende titanyum gri rengi var.Masada dururken ve elde tutarken çok güzel bir görüntü sunuyor.

Beyaz olanda güzel.Ancak bana göre daha çok bayanlara hitap ediyor.Tabi bu zevk meselesi.O yüzden git biryerde beyaz ve titanyum gri renkli olanları beraber incele kararını ona göre kendin ver. :)

aleranol

aleranol

Üye
titanyum gri her yerde mükemmel duruyor

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
bence biraz daha bekle kral (s4) geliyor onu alirsin

Ahmet Zıya

Üye
    Konu Sahibi
S4 e o kadar parayı vermem. hele hele piyasaya ilk girdiği zaman aşırı pahalı olacak. Fiyatının düşmesi için epeyce beklemek gerekir; benimse beklemeye tahammülüm kalmadı artık... note2 de karar kıldım tabii babamda onaylarsa note2'yi yaklıaşık 10gün sonrasına kadar elime alıyorum. Yok onay alamazsak s3 ile yola çıkacagız inşaallah...

Ahmet Zıya

Üye
    Konu Sahibi
Suudi Arabistandaki mağazada yapılan büyük indirimle s3 almış bulunmaktayım. Bu cihazla yola çıkıyoruz artık, 1600riyal'e indirilen telefon yaklaşık olarak türkiye fiyatıyla 780lira civarında alınmıştır. Birde Türkiye vergisiyle (115tl) birlikte 895tl'ye toplam maliyet oldu. Telefon henüz elime ulaşmadı, gelecek haftasonu elime almak nasip olur inşaallah. Fikir ve düşüncelerini bildiren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...