telefo önerme.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
telefo önerme.
selam. arkadaşlar . max 650 tl olan nokia telefonları söylermisiniz . özelliği en az nokia 5800 xm gibi olsun. 1-x6 2-5800 xm:op:

baranselona

baranselona

Üye
x6 olabilir ama symbian ı hiç önermem sorunlu bi sistem androidli o fiyata bayağı cihaz var onlara bakmanı öneririm 5800ı hiç söylemiyorum zaten

nokia değilde piyasanın iyilerini söyleyim bu fiyata

samsung galaxy mini
LG-p503
LG-GT540
samsung i5503
nokia nın c6 sı var o fiyata
samsung i5503

bu cihazları araştırmanı öneririm uygulama kalitesi ve hız açısından bu fiyata alınacak sıfır ve en iyi cihazlar 2. el düşünürsen de wave 8500 ü öneririm nokianın fazla iyi modeli yok bu fiyata

zeusahmet

zeusahmet

Üye
ben wave 8500 kullanıyorum bada 'dan hiç memnun değilim değiştirecem bana da önerir misiniz

zeusahmet

zeusahmet

Üye
fiyat aralığı yok waveden daha iyi bir telefon olsun yeter

baranselona

baranselona

Üye
:ehe bi ton telefon var eğer fiyat aralığı yoksa bi iphone 4 alın 4-5 sene götürsün sizi ha onu istemem derseniz GALAXY S i öneririm HTC ninde modelleri var androidli desire falan onlarda iyi çok telefon var kriterlerinizi belirleyin sizin için hangisi uygunsa onu alın..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
1-5800 xm
2- htc

zeusahmet

zeusahmet

Üye
iphone 5in çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı peki

Starsley

Arkadaşım 650 liraya sıfır c6 alabilirsin yada 50 lira daha ekle c601 al waveden memnun olmayan arkadaş alacaksan n8 al diğerlerinin hep bi eksiği var olmadı c7 al bunlar waveden daha iyi

Utku

Utku

Üye
c6-01 öneriyorum

pRime.

pRime.

Üye
Kesinlikle C6-01 öneriyorum Symbiana sorunlu diyenlere inat. En fazla 700tl verirsin ama bayılırsın.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung wawe 2 çok deli bi cihaz alacam ondan kafama koydm :ehe

zeusahmet

zeusahmet

Üye
bada işletim sistemini hiç tavsiye etmem elimde wave 8500 var berbat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt