tel kılıfları (bayanlar için)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
tel kılıfları (bayanlar için)

jöly

Üye
çok güzelmişşş:good:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
güzel saoll... ama ben tel. kılıfı sevmiyorum.....:biggrin: :biggrin:

perfectlover

Üye
Ben hangi bayanın bunları kullanacağını merak ediyorum. Zaten çanta taşıyorlar ve telefon o çantaların içinde. Kılıfa ihtiyaç duyacaklarını sanmıyorum.

cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
otobüslerde çok rastlamışımdır,orta yaşlı bayanların tel çalar.2-3 çalmadan sonra harekete geçilir,çanta karıştırılır tel bulmak için.çantanın her yerine bakılır nihayet bulunur.çıkartılır tel kılıf içindedir itina ile tel kılıfdan çıkartılır,genelde katlanır teldir açılır arayan kim diye defalarca bakılır ve nihayet tel açılır.tel zili şarkı,melodi ye ayarlıysa 3-4 defa şarkı başdan sona dinlenir.otobüsdeyim etrafı rahatsız etmeyim deyip kısa konuşmadan sonra kapatılır.otobüsdeki herkez konuşmadan nasibini alır. :)

perfectlover

Üye
otobüslerde çok rastlamışımdır,orta yaşlı bayanların tel çalar.2-3 çalmadan sonra harekete geçilir,çanta karıştırılır tel bulmak için.çantanın her yerine bakılır nihayet bulunur.çıkartılır tel kılıf içindedir itina ile tel kılıfdan çıkartılır,genelde katlanır teldir açılır arayan kim diye defalarca bakılır ve nihayet tel açılır.tel zili şarkı,melodi ye ayarlıysa 3-4 defa şarkı başdan sona dinlenir.otobüsdeyim etrafı rahatsız etmeyim deyip kısa konuşmadan sonra kapatılır.otobüsdeki herkez konuşmadan nasibini alır. :)

Doğru ben de çok sık rastladım böyle durumlara.

MagNum

MagNum

Üye
TunaLıda 1 miLyon :biggirn:

tofy

Üye
güzelmiş :)

__Midas__

__Midas__

Üye
AA çok hoş ya arkadaşlara alim birer tane ,

__Midas__

__Midas__

Üye
ben de istiyommm özellikle 3. resimdekini tamammı midas:megafon: :ehe:
o megafonla bağırdığında duymamak mümkünmü arkadaşım :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...