Tel görüşmenin 1 saat sonra kapanması nasıl yapılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

hades1624

Üye
    Konu Sahibi
Tel görüşmenin 1 saat sonra kapanması nasıl yapılır ?
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben vodafone nun sınırsız paketini kullanıyorum. Ama gce görüşmemde telefon sabaha akdar acık kalıyor. Doğal olarak da şarz 2 gün gitmiyor. Avea kullanırken 1.59 saat olunca otomatik olarak kapanırdı. Nokai 5800 i.in yokmudur böyle bir program 60 dk. bir görüşmeyi sonlandırsın. Bilen varsa yardımcı olsun yoksa şarz dayandıramayacağım ben bu telefona

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Hı?

Lacrymosa

Üye
Benim anlamadığım sen telefonu kapatamıyor musun? :hmmm

flunight

Üye
sorunun ne anlamadım

maktama

maktama

Üye
Telefonla konuşurken uykuya mı dalıyosunuz ne yapıyorsunuz?!?!
ayrıca xCHIVALR0US arkadaşa katılıyorum : "Hı?!?!!??"

Öyle bir program bilmiyorum, dikkatimi çekerse buraya yazarım...

kartal45200

Üye
Bendede 5800 var ve bi kere sevgilim ile uzun süre konuşmuştuk ve ilk 1 saat sonra görüşme kendiliğinden kapandı ama ayrı bi ayar yapmadım nasıl oldu bende anlamamıştım

maktama

maktama

Üye
Bendede 5800 var ve bi kere sevgilim ile uzun süre konuşmuştuk ve ilk 1 saat sonra görüşme kendiliğinden kapandı ama ayrı bi ayar yapmadım nasıl oldu bende anlamamıştım
o 1 saat sonra kapanma olayı hattan kaynaklıdır, senin durumunda telefonla alakası yok.

pasha14

pasha14

Üye
Arkadasım kulaklıklardan konusmanı yap. Ekrandanda kac dakıka konustugunu takıb et..

hades1624

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla konuşurken uykuya mı dalıyosunuz ne yapıyorsunuz?!?!
ayrıca xCHIVALR0US arkadaşa katılıyorum : "Hı?!?!!??"

Öyle bir program bilmiyorum, dikkatimi çekerse buraya yazarım...

arkadaşlar sorunum uyurken telefonun acık kalması. Uyanık olsam zaten kendim kapatırım. Avea kullanırken ne olursa olsun 1saat 59 dk da kapanırdı. Ama vodafone de böyle değilmiş. Tel kapamazsam sabahlara kadar acık kalıyor. Bunu çözüm bulmak istemiştim varsa bir programla falan

Üst Alt