TEKRAR - En Güzel Masaüstü Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

bu konu altına tinypic veya hızlı resim gibi upload sitelerine yüklediğin bir resmi paylaşman yeterlidir

- - - Eklendi - - -

şov verebilirsin fakat bu yarışmanın adı üstünde masaüstü yarışması; sen şimdi gerçek masaüstüne çeker de katılıverirsin die korkuyorum neyse; yarışmanın süresi yok tam 10 kişi katıldıktan sonra oylama yapılacak

Tepkiler: najanaja

bill_

Üye
sade bi masaüstüde benden

gevhern

Üye
resimi özelden attım burayamı koycaz

- - - Eklendi - - -

Buda Benim Özelden atmıştım bide burdan atıyim

najanaja

Üye

yok gerçek masaüstü çekmem merak etme tamam bilgi için saol e 5 kişi olmuş 5 kişi daha lazım yani önce siteye upload etmiştim baktım sen ve senden sonraki arkadaş oraya upload etmiş heralde sağlam yer dedim bende oraya upload ettim o altta yazan konu deiştirilmiştir o yüzden yani

Joker.

Üye

Bende katılıyorum bu da benimki :

Ekran parlakligi ne alaka? O parlaklik sadece disari verilen isigi ayarliyor....

najanaja

Üye
Ekran parlakligi ne alaka? O parlaklik sadece disari verilen isigi ayarliyor....

arkadaş zaten oy verecek olanlar için diyo ekran parlaklığını arttırın ki önizlemeleri daha net ve anlaşılır şekilde görün diye yani benim anladığım bu en azından

Tepkiler: abandonware
bi ara koyayım diyecem de pek mümkün değil bu aralar

bende katılıyorum.kazanmak önemli değil maksat eğlenmek

najanaja

Üye
2 kişi daha kaldı

1 kişi kaldı bakıyorum dewamlı geri sayım yapıyosun ben görselliği deiştirdim bu daha güzel oldu yaa keşke biraz bekleseydim eğer sorun olmıcaksa sadece göstermek için bunu da eklemek istiyorum aslında, tabi bu sayılmayacak ilki geçerli kabul ederse arkadaşlar.

majorty

Üye
evet .
Benim için eklemen sorun olmaz ama resmin altına not düşersen karışıklık önlenmiş olur

Joker.

Üye

Ekleme ortalık karışır

najanaja

Üye
aynen karışıklık olmasın yarışma sonuçlansın en son eklerim zaten 1 kişi kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...