Teknik Sorunlar ve Çözümleri|27.05.2012 17:00 Güncelleştirildi| T.C.K [İlk Mesajı Oku]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5230 kullanıcısıyım stil 3'ü kurdum başarılı bi şekilde sistem gayet iyi çalışıyor ama dokunmatik titreşimi çalışmıyor yardım eder misiniz ?

Bende 5230 kullanıyorum bende dokunmatik titreşimi çalışıyor. Mümkünse başka bir stili tekrar dene.

calikusu

calikusu

Üye
Herkeste böyle olması gerekli çünkü cfwlerde widget desteği var.
Widget destegi var ama ben gravity diye bi sosyal ağ programı kurdum ana ekrana programı gizleyince widget gelmiyo yardımcı olursanz sevinrim ...bunun haricinde stil 2 de bi sıkıntı yasamadım bu benim ilk cwfm di emegnize saglık..(5800)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Programın widget özelliği/desteği yoktur :)

stuffalp

Üye
5800 Stil 5'te T9 yeni kelimeleri kaydetmiyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla yazdığın dil Türkçe olmalı. Ya da yazarken tuşlara daha düzgün basmaya dikkat edeceksin.

stuffalp

Üye
Türkçe zaten, ayrıca yazmayı biliyorum.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Şu C6 tabanlı FW'lerde Java hatasını çözmeyi düşünüyor musunuz? (Farm Frenzy 2 veya Guitar Rock Tour yüklemeye çalışın hata veriyor açarken)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Evet o oyunlar hata veriyor fakat çoğu java uygulama hata vermiyor. 1-2 uygulama için baştan modlamamı yapılmalı yoksa java'nın gömülmesi için rofs'mu büyütülmeli ?

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Doğru düzgün JAVA gömün şuna. Sonuçta silinen o kadar şeyin yeri ne ile doluyor ki?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
100den fazla modlama. İkon pakedi.Efektler yazı tipi vb.

kadirkurt-28

Üye
arkadaşım bende n97 var bu internette biraz yavaşlama oldu mesala gooogle ya giriyorum facebook yazıyoum tıklıyorum yuklenıyorda 1 dk beklıyor bazen acıyor bazen acmıyor aynı şey ovi store içinde geçerli:S

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Operatör kaynaklı.

nefrt

nefrt

Üye
arkadaşlar kamera tuşuna bastığımda kameraya giriyor fakat tekrar tuşa resim çekmek için bastığımda çekmiyor. neden acaba ya. (5800 expressmusic)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Telefona hard format at. Hafıza kartını yedeklemene gerek yok fakat ayarlarını filan yedekle.

nefrt

nefrt

Üye
bunu biraz daha açarsan sevinirim. tmm hard format atarım da, ayarlarını nsl yedeklicem. hem yazılım atıcam birazdan

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım atıcaksan tamam hard format atmana gerek yok. Ofis>Dosya Yöneticisi>Yedekle

nefrt

nefrt

Üye
ayarları hafıza kartına yedekledim hard format attım olmadı :(

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. Donanımsal olabilir. Flaş at birde.

pitircuk

Üye
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar ben bu cfw de çook yeniyim.Yaşımda biraz fazla gibi (40) o yüzden anlatıcak arkadaşlar biraz anlayışlı olursa sevinirim.5800 telefonuma (15.11.2011)C6 V41-5800 V60.0.03. Anna İkon yükledim çalışıyor.Sıkıntıda yok.Ama orjinal yazılımına döndürmek istiyorum.formda gösterilen şekilde navifırm ile versiyon indirip flash tan sonra tel açılmadı.sonra anna yı tekrar yükledim.çalıştı.Şimdi 1:telefonumu orjinal e çevirmeyi adım adım anlatabilirmisiniz? 2: anna üzerine speedy 1.0 4x5 menü. yüklemek istiyorum nasıl yapılır.Tavsiye edermisiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt