sublieutenant Üye ceho21' Alıntı: selam bilgisayara format atabilirmiyim bu programla ? Genişletmek için tıkla ... Biraz uğraşırsan olur.. Ne diyosun ağbicim yaa symbianda da adam akıllı format atmıyo bu ne pc si.... windowsa format sadece windows kurulum cd'si ile atılır, yani gerekli donanım olmadan pc'ye format atılmaz...
ceho21' Alıntı: selam bilgisayara format atabilirmiyim bu programla ? Genişletmek için tıkla ... Biraz uğraşırsan olur.. Ne diyosun ağbicim yaa symbianda da adam akıllı format atmıyo bu ne pc si.... windowsa format sadece windows kurulum cd'si ile atılır, yani gerekli donanım olmadan pc'ye format atılmaz...
harby_cocuk Üye format programı bır cok arkadaslara lazım olabılrı ama ben elle atıyorum formatı tusları basarak atıyorum o yuzden telefon rahatlıo
format programı bır cok arkadaslara lazım olabılrı ama ben elle atıyorum formatı tusları basarak atıyorum o yuzden telefon rahatlıo
ahmet 14 Üye kullanici003' Alıntı: acele bu kırık linki düzeltin çok acele telefonu virüsler saldı hafıza kartını yioyrlar format atmalıyım hadi acele Genişletmek için tıkla ... SEN BU PROGRAMI BIRAK FORMAT TUŞLARI: YEŞİL TUŞ+YILDIZ+3+AÇMA TUŞU TEL KAPALIYKEN YAP.
kullanici003' Alıntı: acele bu kırık linki düzeltin çok acele telefonu virüsler saldı hafıza kartını yioyrlar format atmalıyım hadi acele Genişletmek için tıkla ... SEN BU PROGRAMI BIRAK FORMAT TUŞLARI: YEŞİL TUŞ+YILDIZ+3+AÇMA TUŞU TEL KAPALIYKEN YAP.