Tek konuda topluyayım diye.All symbian^3 devices!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MAFİA.

MAFİA.

Üye
    Konu Sahibi
Tek konuda topluyayım diye.All symbian^3 devices!
Symbian^3 belle güncellemesi bütün symbian 3'ün bazılarına Düşündüğünüz için bu konuyu açma geregi duydum.
Bir süredir bende bu güncellemenin gelmesini bekliyorum çünkü ios 5 için bildiğiniz gibi adam akıllı bir j.b. çıkmadı o çıkana kadar olurda sybian güncellerde diyer telefonumu daha iyi bir şekilde kullanırım diye bu güncellemeyi bekliyorum.
N8 için belle firm wire var demeyin çünkü orjinal nokia olanını tutmaz şimdi işin özüne gelelim;
Symbian anna bütün s^3 telefonlara çıktığı gibi sırada symbian belle'de aynı şekilde bütün S^3 telefonlara çıkıcak.
Bazıları c6-01'e çıkmayacak c7'de de olamayacak gibi birşeyler duydum ama bütün s^3lere çıkacak dememe rağmen onlar denildi.

İlk olarak;

n8'de 2011-10-18 yazıyor ve orda x7,c7,e7 videoda görünmüş ama işin diyer yanı aynı stant'ta bütün symbian 3'ler var dikkat ederseniz.

İkinci olarak;

C7 ile tanıtılan video ama videonun sonunda onun gibi bazı symbian 3 cihazlarını gösteriyor.

Üçüncü olarak;
Nokia'nın symbian belle için açtığı site(google'da symbian belle diye aratın ilk çıkan sonuç)
Bütün s^3'lere çıkacağı için kendi sitelerinde de yazıdılar yakında bu modellerede çıkıcak diye

Şimdi bunun üzerinede bize gelicek mi yoksa gelimiyecek mi diye sorulmaz heral de dimi?

Ayrıca e7 ile ilgili microsoft office'ı ve belle'li hali

E7 için başka belle videosu;

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:tşk: n8 ın guncelleme tarıhı 18/10/2011 gorunuyor..

kraldost

kraldost

Üye
iyi haber yakalamışsın sağolasın delikanlı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C serilerinede bi el at madness ;)

subaru2396

Üye
Madness abi sen büyük adamsın senin o son güncellemen süper olmuş bence onlar sen den akıl alsın ben kullanıyorum son derece güzel calışıyor belle eline sağlık

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kurtulus40 ın 3.3 unu dene kardes.. ondan sonra ıyıyı kotuyu sec derım :D

marsharun

marsharun

Üye
Bazı yazılarda görmüştüm c6-01 e gelmeyebilir diye. Şimdi içim rahatladı teşekkürler.

TheMadness

TheMadness

Üye
kurtulus40 ın 3.3 unu dene kardes.. ondan sonra ıyıyı kotuyu sec derım :D
Kurtuluş görsellik biraz çok yapmış. Ben istediklerini yapma hakkı verdim. İsterseniz ben de görsellik ekleyebilirim. Ya da kurtulus40 arkadaşla ortak bi cfw hazırlayalım?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C serisine el atin

mıttık

Üye
şu anda nokia n8 haricinde belle yok ve portlama işlemini yapana kadar zaten orjinali gelir artık biraz sabredin orjinali çıksın cfw lerde çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt