Taylor Senin benim gibi bir insanSamsung ve Nokia İçin CFW ve Modlama Yapabilen bir Uzman diyebiliriz. Ama Kurtuluşuma su dökemez o ayrı
![]()

turkiyede tatildeyim haftaya gelıcem ınsallahEvet bu Taylor Tarafından oluşturulmuş(Versionlar Değiştirilmiş) Yeni QT , Müzik Player ve Widget olarak Metin ve Flip Saat Widgeti ek olarakta Yeni Not Widgeti Eklenilmiştir. Widgetleri Alıp - Paketleyip Test ettim ve Symbian^3 Widget bölümüne açtım. Yönetici onayını bekliyok
---------- Eklendi @ 16:33:51 ---------- Yazıldı @ 16:31:18 ----------
Bu arada Kurtuluş abim hayırdır neden yoksun.....
tesekkur ediyorum.Kurtuluş abinin senin benim gibi bir insan olduğunu düşünmüyorum o aşmış kendini Nokia'dan daha iyi yazılım yapıyo![]()
turkiyede tatildeyim haftaya gelıcem ınsallah
---------- Eklendi @ 16:08:15 ---------- Yazıldı @ 16:06:26 ----------
tesekkur ediyorum.

Buyur İndirme Linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Taylor Senin benim gibi bir insanSamsung ve Nokia İçin CFW ve Modlama Yapabilen bir Uzman diyebiliriz. Ama Kurtuluşuma su dökemez o ayrı
![]()
bunun ozellik diye verdiklerini biz zaten kurtulus 40 v4 te kullaniyoz ki, hatta faszlamiz bile var... vbir kac widget koymayla bu kadar yaygaraya gerek yokki...
hmm adını daha önce duymamıştım şimdi öğrenmiş olduk.. Teşekkürler.
Peki orjinal belle güncellemesi 1. Nesillere ne zaman gelir tahminen?
hoca ama başlığa bakarmısın adam başlıktan bitirmiş işi pro edition falanbunun ozellik diye verdiklerini biz zaten kurtulus 40 v4 te kullaniyoz ki, hatta faszlamiz bile var... vbir kac widget koymayla bu kadar yaygaraya gerek yokki...