Taylor Tarafından ; Nokia N8 Pro Edition V5 Yayınlanmıştır [ 111.040.0704 ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Saat widgetler ve not widgeti tarafımca sis haline getirilmiş ve paylaşılmıştır.Yayınlanması için yönetici onayı bekleniyor....

dücane

dücane

Üye
hocam su saat widgetini kullanmak icin xplore ile gereken yerlere tasidim, telefonu yeniden baslattim ama widgeti yok, neden acaba?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Öyle Olmaz Paketlenmesi Gerek. Akşama Kalmaz Symbian'3 Widget Bölümünde Onaydan Geçip Yayınlanır.

Ama sen yine telefonu kapat aç bakalım.

dücane

dücane

Üye
malesef degisen birsey yok, sabirsizlikla aksami bekleyecegim :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Kaç saatte onaydan geçiyor onuda anlamış değilim Konuyu açalı 6 saat oldu nerdeyse :)

• Beğen
Tepkiler: dücane
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bu versıyonun bır ozellıgı yok sadece 111.040 yapılmıs yapılmasıda zor degıl zaten.
gelıcek gunvcelleme 112 olucak bu degıl!!

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu Taylor Tarafından oluşturulmuş(Versionlar Değiştirilmiş) Yeni QT , Müzik Player ve Widget olarak Metin ve Flip Saat Widgeti ek olarakta Yeni Not Widgeti Eklenilmiştir. Widgetleri Alıp - Paketleyip Test ettim ve Symbian^3 Widget bölümüne açtım. Yönetici onayını bekliyok :)

---------- Eklendi @ 16:33:51 ---------- Yazıldı @ 16:31:18 ----------

Bu arada Kurtuluş abim hayırdır neden yoksun.....

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
pardon da bu taylor kim biride ondan bahsetse :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Taylor Senin benim gibi bir insan :) Samsung ve Nokia İçin CFW ve Modlama Yapabilen bir Uzman diyebiliriz. Ama Kurtuluşuma su dökemez o ayrı :D

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Taylor Senin benim gibi bir insan :) Samsung ve Nokia İçin CFW ve Modlama Yapabilen bir Uzman diyebiliriz. Ama Kurtuluşuma su dökemez o ayrı :D

Kurtuluş abinin senin benim gibi bir insan olduğunu düşünmüyorum o aşmış kendini Nokia'dan daha iyi yazılım yapıyo :D

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
:) haklısın....

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Evet bu Taylor Tarafından oluşturulmuş(Versionlar Değiştirilmiş) Yeni QT , Müzik Player ve Widget olarak Metin ve Flip Saat Widgeti ek olarakta Yeni Not Widgeti Eklenilmiştir. Widgetleri Alıp - Paketleyip Test ettim ve Symbian^3 Widget bölümüne açtım. Yönetici onayını bekliyok :)

---------- Eklendi @ 16:33:51 ---------- Yazıldı @ 16:31:18 ----------

Bu arada Kurtuluş abim hayırdır neden yoksun.....
turkiyede tatildeyim haftaya gelıcem ınsallah

---------- Eklendi @ 16:08:15 ---------- Yazıldı @ 16:06:26 ----------

Kurtuluş abinin senin benim gibi bir insan olduğunu düşünmüyorum o aşmış kendini Nokia'dan daha iyi yazılım yapıyo :D
tesekkur ediyorum.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

hmm adını daha önce duymamıştım şimdi öğrenmiş olduk.. Teşekkürler.
Peki orjinal belle güncellemesi 1. Nesillere ne zaman gelir tahminen?

SuaT6027

SuaT6027

Üye

hmm adını daha önce duymamıştım şimdi öğrenmiş olduk.. Teşekkürler.
Peki orjinal belle güncellemesi 1. Nesillere ne zaman gelir tahminen?
bunun ozellik diye verdiklerini biz zaten kurtulus 40 v4 te kullaniyoz ki, hatta faszlamiz bile var... vbir kac widget koymayla bu kadar yaygaraya gerek yokki...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bunun ozellik diye verdiklerini biz zaten kurtulus 40 v4 te kullaniyoz ki, hatta faszlamiz bile var... vbir kac widget koymayla bu kadar yaygaraya gerek yokki...
hoca ama başlığa bakarmısın adam başlıktan bitirmiş işi pro edition falan :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Tahminimce Haziran Ortalarında Güncelleme Gelebilir. Duyumlar bu şekilde yani. Aslında bu sürüm Taylorun Bi yerinden element uydurmasıyla çıkmış yani Oynama yapmış versiyonla. Fakat Yeni Qt 5 ve Müzik Oynatıcı değişmiş verdiği bilgiye göre. O kadar yani sızan veya bizim kaçırdığımız birşey yok.....

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
808 in dosyalarıyla harmanlamışsa güzel bir sürüm olabilir ancak videoda hiçbirşey yok ne program yüklemiş ne bişey bomboş telefon tabi ki rahat çalışacak
Kurtuluş abinin C6-01 Cfw sini kullanıp duruyorum şahsen bundan daha gösterişli duruyor
hem de 27 oyun 50+ program yüklüyken bile gayet stabil çalışıyor ;) Not : sadece extra buttons aktifken kasılmalar olabiliyor bazen onun da cfw den olduğunu sanmıyorum.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Şimdilik Müzik Çalar'ın yenilendiğini; Mesajlar, İşlem Kaydı gibi uygulamaların kapatıldığında açık kalmadığını gördüm. Gayet güzel, seri çalışıyor şu an için. Pil performansı da iyi gibi duruyor şimdilik, ancak çok fazla kullanmadım. Tek sıkıntı klavyenin Türkçe olmaması bana göre. Özet olarak beğendim.

--

Klavye sorununu da Swype ile hallettim sayılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt