Taylor Tarafından ; Nokia N8 Pro Edition V5 Yayınlanmıştır [ 111.040.0704 ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Taylor Tarafından ; Nokia N8 Pro Edition V5 Yayınlanmıştır [ 111.040.0704 ]
Taylor söylediğine göre bu sürüm yeni RC sürümü..111.040.0704.....

İşte Video:

[video=youtube;GZE9Ugmf8MI]http://www.youtube.com/watch?v=GZE9Ugmf8MI&feature=player_embedded#![/video]

Bu sürüm yayınlandı.

Link :

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Otuz ve polluxea♪

Dostnametr

Üye
Bizim belleden bir fark gören var mı ? normal belle gibi geldi bana.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
taylor iidir ya beklyelm bakalm da versiyon ilginçms :hmmm

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
fark falan Bilmiyorum da menü Ne güzel kayıyo Öyle yaa. Benim menü bu kadar kalabalık değil o halde bile ıkiniyo resmen doğuracak deyi korkuum

HERGULER

Üye
Bizim n8 lere ram lazım. Yoksa ben çok memnunumda...yeni işletim sistemlerini yakında kaldıramayacak.
Keşke donanım olarak ramupgrade edilebilse

Violonist

Üye
o deilde ana ekrandaki saat süpermiş Nine O'Four (dokuzu dört geçiyor) yazan yer varya saati yazıyla yazmışlar. Orası harika olmuş

SilentOne

SilentOne

Üye
ne espirisi var bu surumun anlşayamadım

TheMadness

TheMadness

Üye
Widgetler yenilenmiş bazıları bir de sorunlar giderilmiş.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
TheMadness

TheMadness

Üye
Bize flash destekli tarayıcı vede ram lazım,birazda işlemci hızı artırılırsa 1-2 yıl daha rahat idare eder

808'de bile flash desteği tam yok. Flash Lite'ı zor çalıştırıyor cihazlarımız. Ama dediğin gibi overclock yaparlarsa ve sanal ram yaparlarsa flash 10'u rahat destekler.

catdog136

catdog136

Üye

808'de bile flash desteği tam yok. Flash Lite'ı zor çalıştırıyor cihazlarımız. Ama dediğin gibi overclock yaparlarsa ve sanal ram yaparlarsa flash 10'u rahat destekler.

bilgisayarda yaptığımız usb bellek ramleri, hafıza kartlarıyla telefonada yapılamaz mı madness?

dücane

dücane

Üye
o deilde ana ekrandaki saat süpermiş Nine O'Four (dokuzu dört geçiyor) yazan yer varya saati yazıyla yazmışlar. Orası harika olmuş

evet ya o saat harika olmus, varmi o saat widgetini bilen, varsa paylasin lütfen...

Quaresma53

Quaresma53

Üye
saçmalık adamlarn işi gücü yok boş işlerle uğraşyolar.

Violonist

Üye
evet ya o saat harika olmus, varmi o saat widgetini bilen, varsa paylasin lütfen...

valla vidyoda dikkat ettim dijital widgetsin ismi rusça görünüyo. Bi kaç rus sitesi araştırdım ama denk gelmedi. İnş paylaşan biri olur. Hakkaten manyak bişey.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bu sürümde; Yeni QT , Yeni Müzik Çalar ve Yeni Widgetler mevcutmuş. O gördüğünüz saat widgettir ve şu an için mevcut değildir. Ancak Bu sürüm paylaşıldığında içinden alınabilir.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Taylor Bu sürümü yayınlamıştır.

Dampierre

Dampierre

Üye
bu versiyon bizim ilk nesil cihazlar için fp1 in yerini tutacak şey değildir umarım.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Cfw`ye ulaşabileceğimiz bir link var mı?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Buyur İndirme Linki:

dücane

dücane

Üye
paylasim icin tesekkürler, su saat widgetini hemen deniyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt