Telefon Tavsiyesi Tavsiye

Konu Sahibi
Tavsiye
slm arkadaşlar 2000 tl degerinde telefon almak istiyorum ama aklımda sadece note 3 var oda TURKIYE ve ABD için üretilmiş snapdragon s800 olanı türkiyede satılmıyor sizin başka tavsiye edeceginiz bi güzel geleceğin özelliğini taşıyan bi telefon tavsiye edermisiniz yoksa note 3 terkiye veriyonunu alayımmı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese cok teşekkür ediyorum...

Xurmirac

Üye
800lü satılmadığı in G2 benim daha çok hoşuma gidiyor...

Konu Sahibi
g2 de harici hafıza yokmuş ve flaş player desteklemiyor diye görmüştüm bi yerde

Xurmirac

Üye
Apk ile kurduğunda flaş player gelir. 32 GB lik alırsanda sana çok rahat yeter. Kullanıma göre 16 bile yeter.

Yurt dışından getirtebilirsin n9005 i burda kullanan insanlar var biraz araştır bulursun ama n9000 de çok iyi ben kullanıyorum g2 den daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. LG yazılım konusunda Samsung'dan çok geride olduğu için böyle bi fark ortaya çıkıyor.

meg1ddo

Üye
Pil sıkıntı değilse nexus5 ten daha iyi bir tercih olamaz şu an, geri kalan parayı da cebine koyarsın.

Konu Sahibi
Paki arkadaslar ben 9005 I yurt disindan alabilecegim guveniliir bi sete varmi kapida odeme ile ve alsam bile oporetor sorununu halledilebilinirmi

daha dün Kayseri mediamarkt de galaxy note 3 e özellike baktım ve Yazılım kısmında 9005 yazıyordu bu nasıl oluyor anlamadım.

G2 al bence note 3 ile çok performans farkı yok hem daha hesaplı.

Konu Sahibi
g2 de samsunga göre fazla geride ama özellik mbakımından iyi ama bir bulursam not3 9005 bulamazsam g2 alacaz artık

Bi tane Nokia 3310 al rahat et
Ne güncelleme var ne sistem var
Kırılmaz bükülmez telefon
Bide Amerika'nın tek dinleyemediği telefon Nokia 3310

fk555897

Üye
Note 3'ün Türkiye versiyonu Exynos 5420 kullanıyor. Snapdragon 800 kadar iyi olmasa da idare eder

Konu Sahibi
Bugun denizlinin her yerini dolastin belki bulurum diye bi umut ama 9005 I bulamadim

ben olsam nexus 5 yada

htc one alırdım(o hoporlör o kulaklık o müzik ve ekran kalitesi bitiriyo beni ya )
tabi kişiye göre değişir bu
zevk meselesi samsungdan hoşlanmıyorum çünkü donanım harici telefonlarında ek birşey yok (ne bileyim bi xperia z deki gibi bi one daki gibi bi discovery gibi(bunun fiyatı)) sen bilirsin gear ı da + 800* tl verıp alıyorsun zaten ben olsam dedigim gibi yapardım one al

Konu Sahibi
Haklisin kardesimde ben islemci h8z ve ram konusuna bakiyorum muzik icin olmasada olur diyorum tavsiyen icin tsk ederim yinede..arkadaşlar ben bu telefonu nasıl alabilirim güvenilir bi site falan varmı yardımcı olunuz....