Yardım (Tavsiye)Sonunda bilgisayar almaya bütçem oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
(Tavsiye)Sonunda bilgisayar almaya bütçem oldu.
Arkadaşlar babamın arabayı satması üzerine bizdeki " Bilgisayar " demeye bin şahit isteyen makinanın yerine, bir laptop almayı düşünüyoruz. Bütçe olarak 1500 taş çatlasın 1550-1600 lira. İşlemci olarak kesinlikle AMD istemiyorum İntel her zaman tercihimdir i3 veya i5. Bu fiyata i7 varsa neden olmasın tabiki ama pek sanmıyorum :) Ram olarak minimum 4 GB. Ekran kartından pek anlamam ama marka olarak tabiki Nvidia istiyorum. Marka sorun değil ne marka olursa olsun. Mağaza olarakta hafta sonu indirimi olduğu için Vatan Computer düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum :oke:

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Lenovo Z500 8GB İ5 işlemcili 1 TB Bu laptopu kullanıyorum çok memmunum öneririm

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
2000 civarı bi bilgisayar o..

fnldstntn

Üye

Uhops

Uhops

Üye

İşlemci az yavaş:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tavsiyem ssd olan pclere bakman ya da biraz daha düşük pc alıp ssd takman. Olmazsa yine bütçene göre al ama ileride mutlaka ssd tak. Dolar artık düşmeyecek gibi fiyatlar eskisi gibi uygun değil. Tavsiyem lenovo, asus modellerine bakman. F/p olarak en iyi ürünler onlarda çünkü. Gir bütün sitelere tek tek incele gt 740m ve üzeri i5 işlemcili birşeyler bak. 1600'e bulabileceğini düşünüyorum

kemsaf

kemsaf

Üye
Vatan computerde indirie 1380 tlye lenova z580almistim 8gb ram nvida 660gt birde intelin ekran karti i5 islemci 2.40 ghz turbo boost ile 3.20 ghz 15.6 inc hâla duruyorsa oneririm cok iyi cihaz ses kalitesi super