Telefon Tavsiyesi tavsiye istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye istiyorum
elimde s3 mini var artık istediklerimı karşılamıyor takılma donma oluyor arada kararımı değiştirdim babamında yardımıyla samsung galaxy s5 iphone 5s htc one m8 xperia z2 ve lg g3 alacak kadar para çıktı bana :biggrin: iphoneyi kafadan eledim markası için alacaksam hiç almam daha iyi z2 ile s5 hemen hemen aynı ram ve kamera dışında diger modellere bakmadım

Son düzenleme:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
elimde s3 mini var artık istediklerimı karşılamıyor takılma donma oluyor arada telefon almayı düşünüyorum çarşıda s4 1300 lira ve galaxy not 2 1350 lira gördüm karar veremedim bide size sorayım dedim 1500 lirayı geçmeyecek şekilde android telefon önerisi olan varmı marka hiç farketmez istediklerimi karşılasın yeter bide peşin alacağım 0 mı alayım 2 el mi ?
Nexus 5 diyelim. Saf olması ve güncellemeleri ilk alması tercih sebebi olabilir sizin için. Sıfır yada ikinci el alabilirsiniz. Karar sizin.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
htc one m7 tabi ki

fk555897

fk555897

Üye
Nexus 5 iyi bir tercih olur. Snapdragon 800 işlemci ve 2 GB RAM'i var. Kolay kolay kasma yapmaz. Ayrıca saf android stabil. Güncellemeleri de Google tarafından veriliyor. Bence gayet iyi bir tercih.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve Aybin.Kilic
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Nexus inceliyorum diger oneri htc hic kullanmadim ters gelmesinLg g2 gordum nexus ile karsilastirdim ozellik bakimindan ayni fiyatlarda pek fark yok nasil olacak bilmiyorum ama s4 de gozum var

by-pegasus

Üye
htc bak derim guncellemeleri bilmem ama hic sorun cikardigini duymadim bide muzik keyfi guzel
ha netal kasa gibi duruyo ozellikleride iyi bi bak derim hangi telefonu olursa :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
discovery elite htc one m7 lg g2 nexus 5 galaxy s4 sanırım iyi bi araştırma yapmam gerek

Son düzenleme:
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S4 alma da ne alirsan al.G2 ya da Nexus 5 almani öneriyorum sana One M7 ve S4 eski nesil cihazlar.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
S4 alma da ne alirsan al.G2 ya da Nexus 5 almani öneriyorum sana One M7 ve S4 eski nesil cihazlar.
çoğu yerde lg g2 hakkında yorum okudum güncelleme sıkıntısı varmış samsung sony gibi cihazlara mesela 5 geliyosa lg ye 1 geliyomuş guncelleme yonunden zayıfmış bide ekran çok iyi değilmiş iyi değilmişten kastım düşürünce hemen kırılıyomuş 1 2 video izledim ekran dağılıyo bildiğin :blink: lg g2 ile nexus 5 i karşılaştırdım lg g2 güncelleme ve ekran düşürünce kırılıyor gibi yorumlar okudum nexus 5de şarj sıkıntısı var diyolar

Son düzenleme:

tatar1926

Üye
Kardeş teknoloji şans işi g2 ler güncelleme konusunda şu an iyi ama daha sonra ne olur bilemem lg nin g2 yi kolay kolay silecegine ihtimal vermiyorum

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
discovery elite al ben aldım memnunum

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5. G2 de olabilir.
çoğu yerde lg g2 hakkında yorum okudum güncelleme sıkıntısı varmış samsung sony gibi cihazlara mesela 5 geliyosa lg ye 1 geliyomuş guncelleme yonunden zayıfmış bide ekran çok iyi değilmiş iyi değilmişten kastım düşürünce hemen kırılıyomuş 1 2 video izledim ekran dağılıyo bildiğin :blink: lg g2 ile nexus 5 i karşılaştırdım lg g2 güncelleme ve ekran düşürünce kırılıyor gibi yorumlar okudum nexus 5de şarj sıkıntısı var diyolar

O öncedendi, LG güncellemesini verdi G2'ye. Yine de Nexus 5'den geri kalır güncelleme konusunda.
Ekran gayet iyi, düşünce kırılması daha çok düşme açısı ve telefonun kasasıyla alakalı. G2 ince ve neredeyse çerçevesiz bir cihaz. Düşünce yamulması normal. Çoğu cihaz öyle oluyor. S4 düşsün farklı olmaz. Bu biraz kısmet. Hep tank gibi olsun hem ucuz olsun hem iyi özellikleri olsun hem de tasarımı iyi olsun diye bir şey yok zaten. :D
Nexus 5'in şarjı idare ediyor. Bence dert değil ama bu konuda G2'den geri kaldığı açık.
discovery elite htc one m7 lg g2 nexus 5 galaxy s4 sanırım iyi bi araştırma yapmam gerek

Eliti ele bir kere.
S4'ü de ele. M7'de eski cihaz(bir önceki dönem.) ama alınır mı alınmaz mı? Şekli var, kaliteli. Daha iyi malzeme kalitesi var yani G2'ye göre Nexus 5'e göre. Aynı şekilde ses de öyle ama işlemci olarak geri kalır.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
windows phone düşünürsen sana lumia 925'i önerebilirim hız kamera ve tasarım harikası bir telefon bence :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
peki s5 nasıl kafayı bozdum s5 düşünüyorum almışken iyisi olsun

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nexus ve G2 ilk bakıcağın modeller olsun. Bi de S4 mevzusuna gelirsek bu sitede yerden yere vurulduğu kadar kötü bir model değil dikkat ediyorum her konuda S4'ü direk ele diye yorum atıyorlar hep. Kuzenimde olduğundan istediğim gibi kurcalama şansım var kuzenim bayadır kullanıyor telefonu güzel özellikleri var ekranı zaten kaliteli Samsung'un zirveye oynadığı özelliklerden biri. Performans desen şuanda açamadığı hakkını veremediği oyun yok gibi bişey. Güncelleme konusunda da geride kalmıyor. Kamerası harikalar yaratmıyor ama açık alanda gayet güzel sonuçlar veriyor, kapalı alanda da kötü değil de ne biliyim daha iyi olmalıydı. Onun dışında yazılımsal ilginç özellikleri var. Mesela video izlerken bakmadığını farkederse videoyu durduruyor veya galeride fotolara bakarken ekran değmeden elini sağa sola telefonun önünde sallarsan fotolar arasında gezebilme gibi özellikleri var. Ha bunlar çok mu gerekli? Tabi ki değil ama seveni vardır. Kasma takılma olayına gelirsek de o konuda bir şikayetini duymadım biara bi güncelleme sonrasında sıkıntı olmuştu kasma yapıyodu da sonraki güncelleme ile düzelmişti. Artık karar senin...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki s5 nasıl kafayı bozdum s5 düşünüyorum almışken iyisi olsun
Eğer S5'i listeye eklersen buraya kadar konuşulanların hepsini aklından silip konuya aynı fiyat grubundaki One M8, Xperia Z2 ve Lg G3'ü eklemek lazım.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Eğer S5'i listeye eklersen buraya kadar konuşulanların hepsini aklından silip konuya aynı fiyat grubundaki One M8, Xperia Z2 ve Lg G3'ü eklemek lazım.
sence hangisi peki usta
O zaman iPhone 5S al. Çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Güncelleme zaten dert değil.
s5 ile iphone 5s karşılaştırdım dağlar kadar fark var daha buyuk ekran ram ekran çözünürlüğü daha çok işlemci daha kaliteli video kaydı ve daha çok piksel yoğunlugu kafadan eledim onu markası için alacaksam hiç almam daha iyi

byAndroid

byAndroid

Üye
Lg 2 (sarz konusunda cok iyi ), discovery elite ( fiyat/performans), nexus 5 (en guncel telefon diyelim ) , z1 compact da bakabilirsin