5S'i eline alıp denedin mi?sence hangisi peki usta
s5 ile iphone 5s karşılaştırdım dağlar kadar fark var daha buyuk ekran ram ekran çözünürlüğü daha çok işlemci daha kaliteli video kaydı ve daha çok piksel yoğunlugu kafadan eledim onu markası için alacaksam hiç almam daha iyi
denedim bi arkadaşımda var elektronik marketlerdede inceledim çekici bi telefon albenisi var ama s5 daha güçlü5S'i eline alıp denedin mi?
işlemci hızları ram ekran ve kameraParayi artirdiysan z2 veya s5 ama niye iphone dan vaz gectinki 5S teki hiz ve stabillik hic bir android telde yok.
Kagitta yazilan ozelliklerde s5 daha guclu ama birkere ios ve android karsilastirilamaz zaten 5s 64 bit islemci kullaniyor. Ve diger cihazlardan daha hizli sen kagitta yazilan ozelliklere bakma iphone 5s seni 4 yil gotururken s5 seni iki yil goturur. Zaten samsung 18 ay sonra guncelleme destegini cekiyor .bu apple da boyle deil. Birde android ekosistemi cok gelismeye acik oldugundan sen s5 i aliyorsun samsung 2 gun sonra bir telefon daha cikartiyor senin teli arkaplanda birakiyor al. S4 yeni cikmisti hemen s5 i cikardilar. Zaten millete bu politikayla telefon aldiriyolar. Millete aliyor haliyle . o paraya yazikya s5 i alicaksin 4 -5 ay sonra bi bakmissin fiyati suanki s4 ayni olacak 1500 lu fiyatlara cekilcek. Bu durum apple da ayni deil. Telefonun 2. El piyasasida cok yuksek zarar yapmassin.karar senin. Soyle bi gercekte var ki en akilli telefonlari samsung yapiyot.sensorler olsun. kalp hizi. Kamera olsun vs.
Yalnız işlemci hızı bir işe yaramıyor. Bütün Android'lerin kastığı oyunları iPhone 5S canavar gibi oynatıyor. Örneğin Gta San Andreas.hepsini karşılaştırdım açıkcası samsung galaxy s5 daha güçlü işlemci hızı kamera ram ekran çözünürlüğü bakımından
işlemci hızları ram ekran ve kamera
Yalnız işlemci hızı bir işe yaramıyor. Bütün Android'lerin kastığı oyunları iPhone 5S canavar gibi oynatıyor. Örneğin Gta San Andreas.
saol kardeşimHayirli olsun aga

galaxy s5 aldım kardeşimYa z2 tercih ederim ya da g3 ama ben g3 alacağım.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Güzel telefon pişman olmazsın iyi günlerinde kullangalaxy s5 aldım kardeşim![]()

Hayırlı olsun.oyunla pek işim olmaz kardeş oynarsam bi asphalt 8 airborne (s3 minide oynuyodum) clash of clans ve 1 kaç oyungalaxy s5 aldım arkadaşlar 2200 liraya peşin verirken biraz içim acıdı ama telefonu elime alınca değdiğini anladım ilk izlenimlerim muhteşem bi telefon