[Tavsiye İstek] Nokia C6-01 Uygulama-Oyun!

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
[Tavsiye İstek] Nokia C6-01 Uygulama-Oyun!
Hacksiz C6-01 de kullanacağım uygulama-oyun tavsiyelerinizi alabilirmiyim. ;)
Ben hacklı kullansamda aynı şeyleri yaptığımı farkettiğim için ve yaptığım çoğu işlemi hacksizkende yapabildiğim için böyle bir konu açtım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

TheMadness

TheMadness

Üye
signed olan hepsini yüklersin.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
signed olan hepsini yüklersin.

Onu biliyorumda şimdi yükleyip beğenmeyip kaldırmak var, bildiğin gibi illaki kalıntıları oluyor oda telefonu kastırıyor. O sebepten dedim bi foruma sorayım yararlıları yükliyim. Bana anca Maxicepte yardımcı olurlar buraya diye konuyu açtım. :)

doctorrr

doctorrr

Üye
haa o zaman angry birdslerden başla (seasons,rio) fruit ninja uygulama olarak vlingo whatssapp shazam..ya hacım aslında ihtiyacına göre araştırsan biraz..

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Batarya izlenim olarak hangi uygulama tavsiye edersiniz?

TheMadness

TheMadness

Üye
battery info

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia nın batarya kontrol uygulamasıda güzel aslında ben onu kullanıyorum

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Battery monitor yani. :) onuda mağazadan yükleriz. ;) Devaaam Herkez yararlanir bu konudan daha sonra.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Battery info . :oke: Tarayıcı olarak Opera . Oyun olarak Asphalt Dungeon Eternal Pes falan .

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Battery info Signed son sürüm yok ya :D Hacklemek isteimiyorum bi uygulama için 1.00(2) var signed sanirim Volt Gostermeyen sürüm. :) opera vazgeçilmez zaten :) Asphalt 6 yükledim!

atakan25

atakan25

Üye
battery info 1.06 kullanıyom ama hack unsugnedti sanırım eski sürümlerini tavsiye etmem

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Birde Çılgın Kuşları unutmayalım :)

TheMadness

TheMadness

Üye
cut the rope öneririm eğlenceli vakit geçirten bir oyundur.

TheMadness

TheMadness

Üye
doodle jump j2me zaten o da iyi

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
O psikolojimi bozuyo :D zıplayamayınca uyuz oluyom :d

TheMadness

TheMadness

Üye
assasins creed

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ramblow olmadan olmaz :)

hakan_710

hakan_710

Üye
Onu biliyorumda şimdi yükleyip beğenmeyip kaldırmak var, bildiğin gibi illaki kalıntıları oluyor oda telefonu kastırıyor. O sebepten dedim bi foruma sorayım yararlıları yükliyim. Bana anca Maxicepte yardımcı olurlar buraya diye konuyu açtım. :)
valla gördüğüm kadarıyla kimse yardımcı olmasa da sen sürekli konu açıyosun madness i geçmişsin maşallah nazar değmesin :)

tarxhn

tarxhn

Üye
su sohbeti kesinde yararlı konular yukarıda kalsın

Üst Alt