Telefon Tavsiyesi Tavsiye - Iphone 5 mi Nexus 5?

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
ama 2014 te gelmesi planlanıyordu, en son ulaştırma bakanlığından öyle bir açıklama gelmişti sanki, hatta 4G altyapısı da ortak olacaktı, tek bir altyapıdan üç gsm operatörü de hizmet verecekti

TheMadness

TheMadness

Üye
ama 2014 te gelmesi planlanıyordu, en son ulaştırma bakanlığından öyle bir açıklama gelmişti sanki, hatta 4G altyapısı da ortak olacaktı, tek bir altyapıdan üç gsm operatörü de hizmet verecekti
1 veya 5 bandından yaparlar, turistleri mağdur bırakmazlar herhalde :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
:) 1 le 5 le olacağını sanmıyorum ya, yorumlarda incelemelerde de 4G nin çalışmayacağı söyleniyor, o da donanımsal bişey yani, anakartın değişmesi gerek galiba.

TheMadness

TheMadness

Üye
:) 1 le 5 le olacağını sanmıyorum ya, yorumlarda incelemelerde de 4G nin çalışmayacağı söyleniyor, o da donanımsal bişey yani, anakartın değişmesi gerek galiba.
Amerikada International N5 bulma şansın da var :D

Zapizm

Üye
Ben her iki cihazıda kullandığımdan biliyorum benim gibi sıkılgan bi yapıya sahipsen hocam nexus :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Telefonu aldığın gibi kullanmak istiyorsan İOS 5 al :) Ama onu herşeyinle özgürce kullanmak istiyorsan Android :D

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Nexus iphoneden yavaş değildir ve daha iyi emin ol

• Beğen
Tepkiler: jr_arif
anilari35

anilari35

Üye
nexus 5 almanı tavsiye ederim android de git gite stabilite çalışmlarıyla stabilitesini arttırmaya çalısıyor nexus da malum bütün güncellemeleri alıyor nexus derim.Zaten android iphone un yarısı kadar stabileşse Apple diye bir firma kalmaz ortada

• Beğen
Tepkiler: mtrhsts
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 Teknosa ya geldi nihayet, 1399 tl den giriş fiyatı

TheMadness

TheMadness

Üye
nexus 5 almanı tavsiye ederim android de git gite stabilite çalışmlarıyla stabilitesini arttırmaya çalısıyor nexus da malum bütün güncellemeleri alıyor nexus derim.Zaten android iphone un yarısı kadar stabileşse Apple diye bir firma kalmaz ortada
iPhone 4S iOS 7 ve Galaxy S II Android 4.2.2 AOSP ile karşılaştırılabilir bence gayet hızlı Galaxy S II

Üst Alt