Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiTavsiye - Iphone 5 mi Nexus 5?
Sponsorlu Bağlantılar
meg1ddo
Üye
Konu Sahibi
ama 2014 te gelmesi planlanıyordu, en son ulaştırma bakanlığından öyle bir açıklama gelmişti sanki, hatta 4G altyapısı da ortak olacaktı, tek bir altyapıdan üç gsm operatörü de hizmet verecekti
ama 2014 te gelmesi planlanıyordu, en son ulaştırma bakanlığından öyle bir açıklama gelmişti sanki, hatta 4G altyapısı da ortak olacaktı, tek bir altyapıdan üç gsm operatörü de hizmet verecekti
1 veya 5 bandından yaparlar, turistleri mağdur bırakmazlar herhalde
meg1ddo
Üye
Konu Sahibi
1 le 5 le olacağını sanmıyorum ya, yorumlarda incelemelerde de 4G nin çalışmayacağı söyleniyor, o da donanımsal bişey yani, anakartın değişmesi gerek galiba.
1 le 5 le olacağını sanmıyorum ya, yorumlarda incelemelerde de 4G nin çalışmayacağı söyleniyor, o da donanımsal bişey yani, anakartın değişmesi gerek galiba.
cihaz burda hazır ya, ama D820 modelmiş, amerikada bi tandığım olsa neler getirmezdim
Zapizm
Üye
Ben her iki cihazıda kullandığımdan biliyorum benim gibi sıkılgan bi yapıya sahipsen hocam nexus
Samizel Destan
Üye
Telefonu aldığın gibi kullanmak istiyorsan İOS 5 al Ama onu herşeyinle özgürce kullanmak istiyorsan Android
mtrhsts
Üye
Nexus iphoneden yavaş değildir ve daha iyi emin ol
anilari35
Üye
nexus 5 almanı tavsiye ederim android de git gite stabilite çalışmlarıyla stabilitesini arttırmaya çalısıyor nexus da malum bütün güncellemeleri alıyor nexus derim.Zaten android iphone un yarısı kadar stabileşse Apple diye bir firma kalmaz ortada
meg1ddo
Üye
Konu Sahibi
Nexus 5 Teknosa ya geldi nihayet, 1399 tl den giriş fiyatı
nexus 5 almanı tavsiye ederim android de git gite stabilite çalışmlarıyla stabilitesini arttırmaya çalısıyor nexus da malum bütün güncellemeleri alıyor nexus derim.Zaten android iphone un yarısı kadar stabileşse Apple diye bir firma kalmaz ortada