tavşan hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
Benimde gri bir tavşanım vardı çok severdim pufuduk bir şeydi yerinde duramazdı sonra fazla yem vermişiz galiba hayvanda doydum demeden hepsini yemiş çatladı hayvan zavallının takla atarak ölüşünü izledim içim cız etti.Ama şuan bir civciv besliyorum kocaman oldu artık civcivliği kalmadı aslında demin suyunu verim bi oynıyım dedim sıkılmasın diye pırt etti 5 cm uzağa kakasını fırlattı sevmeyi bıraktım :ehe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yuh :D sağlam kıç varmış :p

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Benimde gri bir tavşanım vardı çok severdim pufuduk bir şeydi yerinde duramazdı sonra fazla yem vermişiz galiba hayvanda doydum demeden hepsini yemiş çatladı hayvan zavallının takla atarak ölüşünü izledim içim cız etti.Ama şuan bir civciv besliyorum kocaman oldu artık civcivliği kalmadı aslında demin suyunu verim bi oynıyım dedim sıkılmasın diye pırt etti 5 cm uzağa kakasını fırlattı sevmeyi bıraktım :ehe
:d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ama şuan bir civciv besliyorum kocaman oldu artık civcivliği kalmadı aslında demin suyunu verim bi oynıyım dedim sıkılmasın diye pırt etti 5 cm uzağa kakasını fırlattı sevmeyi bıraktım :ehe
Kabız civciv olmasın o?..

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Üst Alt