Taşınabilir Hard disk im bozuldumu? ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Taşınabilir Hard disk im bozuldumu? ...
Herkese merhabalar arkdaşlar.
Konuyu doğru yerde açtımmı bilmiyorum ama yanlışsa af görün.
Fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.Yaklaşık 3-4 ay önce aldığım smartdisk Q2 model taşınabilir hard diskim bugün galiba hakkı rahmetine kavuştu ... :(
Ama emin değilim hard diski takıyorum sarı ışık yanık kırmızı ışıkta yanıyor (aktarma ışığı modunda yanıp sönme) fakat içinden "dıııı dızt, dııı dızt, dııı dızt diye sesler geliyor yani öyle parçalanma seside değil sadece elektronik gibi "dııı dızt" sesi geliyor ve bilgisayarım da gözükmüyor ayrıca içinde çok önemli dosyalarım var gerçekten önemli 500 gb lik bir bilgi varmıdır bir yolu yoksa gerçekten tamamen bozuldumu servisine versem dosyalarımı silmeden yapabilirlermi? (2 yıl garantisi var belgesi elimde faturasıda var) yardımınızı bekliyorum :(

MrExpert

MrExpert

Üye
Arkadaşım eğer hdd ke veri atarken eğer pc reset attımı yanmış olabilir ancak servise yollarsn muhtemelen veriler uçmaz çünkü verileri kurtarırlar..

fullwar

fullwar

Üye
3-4 ay önce aldığınıza göre garantisi devam ediyor demektir. En kısa zamanda servise verin. Servis süresi 30 iş günüdür. Size verilerinizi kurtaramayız derlerse bu HDD 2 yıl garantilidir (yada kaç yılsa) ve bozulma halinde her tülü garanti kapsamındayım ve bu HDD aldığım an dosyalarımı yedekleme ve koruma garantisiyle gelir yani bu ürün test edilmiş ve dosya güvenliğim sağlanmış demektir. Firmanız garanti kapsamı süresince benim kullanım hatam nedeniyle olmaksızın bu ürünün teknik servis hizmetini vermekle yükümlü olduğu gibi kaybolan verilerimi kurtarmaklada yükümlüdür. Ürünün üretici firması adına bu sorumluluk sizdedir diye. Yoksa ücret talep edebilirler ve bu ücret gerçekten çok yüksek.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Cok saolun arkadaslar en kisa surede goturucegim.
Ayrica yanma olayi falan yok galiba onu benim kuzenim dusurdu yada birsey yapti o yuzden HDD hatasi veriyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt