besim.farhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bilgisayarda da var defrag hdd ye bakım yapıyor.
Bozuk diskleri onaran programlar bir işe yaramaz boşuna denemeyin. Defrag disk birleştirme olduğu kadar disklerin daha verimli ve hızlı çalışmasını sağlar. Ben her hafta yapıyorum bilgisayarıma çok fark ediyor. Sen yazdıklarımı bir yap. Son çare olarak verilerini yedekleyip temiz bir taşınabilir al.
Sen sistemi ve hdd yi tam tarama yaptın mı antivirüs ve antispyware programları ile. Önce antivirüs çalıştır tam tarama yaptır hem sisteme hem de hdd ye. Ardından anti spyware ve malware programı ile tam tarama yaptır. Antivirüs programı düzgün bir şey olsun. Sen sistemle hdd yi taratmadığın sürece başka programlarla uğraşır durursun ben sana çözümleri söyledim.
O zaman verilerini yedekle format at madem hiçbiri işe yaramıyor. Formattan sonra da sorun devam ederse yeni bir tane al boşuna zaman kaybetme. İnan bana uğraşmaya değmez bozulmuşsa.Tarama yapmaya çalıştım. Belli bir yerden sonra hep çakılıyor ilerlemiyor. Bazı dosyaları silmeye çalışıyorum donuyor.
Defrag disk doktoru hiçbirşey ilerlemiyor.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Benim de harddisk sorunum var. Ama Samsung değil, WD.
Badsector kontrolü yap hocam virüsten ses gelmez
Bozulan diskleri onaran programlar var...
Eski bir hatırladığım vardı..
SD Formatter V.~ gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?