Tarih-Saat Belle Widget (Yeni Tasarım Arkadaşlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tarih-Saat Belle Widget (Yeni Tasarım Arkadaşlar)
Arkadaşlar Tarih ve Saat olarak hazırladığım bir widget.Biraz farkı şu ekranda hareketli olarak Maxicep.com yazısını göreceksiniz.Tabiki bu yazıyı değiştirebilirsiniz eğer istek olursa onuda anlatırım.Şimdiden teşekkürler.

Not: N8'de denenmiştir.

Hareketli Yazı değiştirme anlatımı:

Arkadaşlar burda yaptığımız işlem basit. WGZ uygulaması sonuçta bir arşivlenmiş dosya biçimidir.Bunun içerisindeki dosyaları editleyebilirsiniz.

Şöyleki

Önce dosyamızı 7-zip uygulamasıyla açıyoruz.

Daha sonra içindeki "" index.html "" dosyasını birlikte aç diyerek notepad yardımıyla açıyoruz (bilmeyen arkadaşlar içi notepad'i örnek verdim)

Resimde gösterdiğim yerleri değiştiriyorsunuz bu kadar tabi kaydettikten sonra aynı ""index.html"" isimli dosyamızı arşivin içine ekleyip tekrar kurmayı unutmuyoruz. :)

Evet arkadaşlar zaten web tasarım yapan arkadaşlar bu kodlara yabancı değildir.Ben diğer arkadaşlara en kolay şekilde anlatmaya çalıştım.Umarım beğenirsiniz

:)

Not: Arkadaşlar saat arka planla aynı renk olduğu için gözükme sorunu oluşmuştur.Nasıl yapılacağı konusunu yukarıda anlattığım gibi değiştire bilirsiniz arka planı değiştirmek içinde " <body background bgcolor="300FF2">" kırmızı işaretlediğim sayısal renk kodunu değiştirerek değişik renklerde yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: alexkara, jatvalca, mesut1979 ve 3 diğerleri

die_tour_you

Üye
teşekkürler tabi anlatırsanız sevinirim hareketli yazıyı değiştirmeyi.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Yazı widgetle ortalı olsa daha güzel olabilirdi yine de eline koluna sağlık abi.

SilentOne

SilentOne

Üye
kayan yazıyı aslında daha farklı çeşitleri var onları tavsiye ederim bn kullandıqın tarzda vardı dw düzenledim kullandım daha süper oldu yinede :tşk:

Salihç.

Üye
Kayan yazı n97de varmı.ismi nedir

lazivor5361

Üye
Bende saat ve tarih yok sadece kayan yazı var neden böyle oldu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kayan yazıyı aslında daha farklı çeşitleri var onları tavsiye ederim bn kullandıqın tarzda vardı dw düzenledim kullandım daha süper oldu yinede :tşk:

Tabiki web tasarım yapan bu dillerden birini bilen için kolay :).Bilmeyenler faydalanır umarım

ellerine sağlık

Rica ederim arkadaşım

Kayan yazı n97de varmı.ismi nedir

Onda bu widget desteğin varmı bilmiyorum :(

Yukarıda gösterdiğim şekilde editleyebilirsin.Eğer olmazsa yardımcı olurum arkdaşım.

mesut1979

Üye
slm,bendede sadece kayan yazi var saat ve tarih yok yukaridaki anlattigin gibi yaptim sadece isim degistirdim.

die_tour_you

Üye
widget olarak seçince kayan yazı çakıyor 1 saniye sonra gidiyor tarih saat hiç çıkmıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende aynısı oldu

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Paylaşım İçin Teşekkürler

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

slm,bendede sadece kayan yazi var saat ve tarih yok yukaridaki anlattigin gibi yaptim sadece isim degistirdim.

widget olarak seçince kayan yazı çakıyor 1 saniye sonra gidiyor tarih saat hiç çıkmıyor

Bende aynısı oldu

Sorununuz ile ilgili açıklama konuya eklenmiştir.Yine yapamayan arkadaşlar olursa yardımcı olurum.Teşekkürler

tass_co1983

tass_co1983

Üye
nextman arkadaşa çok teşekkürler. saati geçin kodlarla oynarak çok güzel işler yapabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nextman arkadaşa çok teşekkürler. saati geçin kodlarla oynarak çok güzel işler yapabilirsiniz...

Teşekkürler arkdaşım tabiki bu kodlarla uğraşmak istemeyen olur diye açıklamada ekledim.

Habercii4

Habercii4

Üye
:tşk: renkleri nasıl degiştiriyoruz onu anlamadım ben . mesla siyah rengin kodu ne

----------Eklendi @ 20:54:48 ---------- Yazıldı @ 20:52:45 ----------

bu arada aynı sorun bende de war . yaptım ama saat ve tarih yok sadece isim war ? ?

----------Eklendi @ 21:03:38 ---------- Yazıldı @ 20:54:48 ----------

tamamdır sorunu çözdüm . yanlız bu renk kodlarını bilen warmı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:tşk: renkleri nasıl degiştiriyoruz onu anlamadım ben . mesla siyah rengin kodu ne

----------Eklendi @ 20:54:48 ---------- Yazıldı @ 20:52:45 ----------

bu arada aynı sorun bende de war . yaptım ama saat ve tarih yok sadece isim war ? ?

----------Eklendi @ 21:03:38 ---------- Yazıldı @ 20:54:48 ----------

tamamdır sorunu çözdüm . yanlız bu renk kodlarını bilen warmı

Bu renk kodları hexodecimal renk kodlarıdır internette yada herhangi bir grafik programı içinde renk paletinde yazar
arkadaşım.

Örnek: photoshop

• Beğen
Tepkiler: Habercii4
Habercii4

Habercii4

Üye
teşekkürler yardımcı oldunuz :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt