Tarifelerin --Harbisi-- avea'dan geliyor|Tarife açıklandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Efendi™

Efendi™

Üye
Aman Allah'ımm :D 5 MB İnternet Yuuhh İnanamıyorum TTNeti Kapattıyorum Hemen Avea Akıyor ... Töbe .. 5 MB Doya Doya İnternet.. Görürsem Söylerim.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
Efendi™;2095100' Alıntı:
Aman Allah'ımm :D 5 MB İnternet Yuuhh İnanamıyorum TTNeti Kapattıyorum Hemen Avea Akıyor ... Töbe .. 5 MB Doya Doya İnternet.. Görürsem Söylerim.
5 mb ta eger kullaniyorsun dolsun ki sonrasinda kontur dussun :oke: diye yapilmis

finike_ru

finike_ru

Üye
Yinede hepsinden avantajlısı avea'dır...Avea olmasaydı türkiye'de.. türkcel ve vodafone kontör fiyatları dahada tavan yapardı... Bu gercekten dogrudur...Millet aveaya geçmesin diye fiyatlar dengede şuan..

akabatas

Üye
arkadaslar slm. ben bu aveanın bu harbi tarifesnin merak ediyordum. ben her ay ve kız arkadasımda her ay en az 150 kontur yukluyoruz ben sabah 5 aksam 5 i alıyorum, o da 5 ten sonra ogrenci hattından beni arıyor yani toplamda 300 konturumuz gidiyor. sizce hangi tarifeyi yada hangi hattı alayım, bana cok zararı oluyor. bu tarifeye gectigimde gunde 100 dk olan, istemezsem 1 ay kullanmayabiliyormuyum, ögrenci hattına dönüş yapılabilirmu bilgisi olan vasa sevinirim

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
paso tarife vardi sanirim 10 dksi 1 knt odaha avantajli olur bunda sanirsam hergun otomotik kontur dusuyor yani hesaplayin gunde sms te kullancaksiniz 5kontur duserse ayda 150 Knt falan eder secimi sen yap
tarifeden gecis yapabilirsin sorun olmaz

Meraal

Meraal

Üye
En uygun tarife yine harbi tarife olur senin için.Ama faturalıya geçme olanağın varsa kamu al ayda 30 tl öde sınırsız konuş. Ayrıca öğrenciye geçiş yapabilirsin ama geçmek istediğinde 150 kontor alırlar hattından.

arslansem

arslansem

Üye
Yükleme şartı yok ibaresi tam kalbimizden vuruyor :ehe

Avea*

Avea*

Üye
arkadaslar slm. ben bu aveanın bu harbi tarifesnin merak ediyordum. ben her ay ve kız arkadasımda her ay en az 150 kontur yukluyoruz ben sabah 5 aksam 5 i alıyorum, o da 5 ten sonra ogrenci hattından beni arıyor yani toplamda 300 konturumuz gidiyor. sizce hangi tarifeyi yada hangi hattı alayım, bana cok zararı oluyor. bu tarifeye gectigimde gunde 100 dk olan, istemezsem 1 ay kullanmayabiliyormuyum, ögrenci hattına dönüş yapılabilirmu bilgisi olan vasa sevinirim
Faturasız hatta Paso, Faturalı hatta Sınırsız Kamu yada GSMobile Eski Açık

darülmendep

darülmendep

Üye
Çok deli bir tarife olmuş teşekkürler Avea

metboy38

metboy38

Üye
aveadan cok memnunum heryerde cekiyor sorunla karsılasmadım allah a şükür devam

Sehzade

Üye
bence en avantajlı suan vodafone ozgur tarife super bide 4 4luk tatil paketi var super oluo

Üst Alt