günlerdir abarttıkları tarife bu muydu. biz de gerçekten bişiler yapacaklar sandık.
yeni bi tarife cikmis heryonu aramak sms atmak yilda 1 konturmus ama henuz aktif olmadi onumuzdeki gunlerde faliyette olcak sen onu bekle ozaman
yaw anlamiyorum daha ne bekliyorsun ki nasil olsun istiyorsun 4 KNT 100 DK insaf valla bizde yurt disinda iki saatte 40 50 euro veriyoruz oda aylik
Aria ile aycell neden birleşti anlamış değilim.Bir oparatör daha gelseydi iyi olurdu.Tamam tarifede indirim yapıyorlar ama kontore bindiriyorlar ne anladık bu işten?.Yıllar once boyle kampanyalar yoktu ama kontor de ucuzdu.10 TL idi 100 kontor.Şimdi 100 kontor 20 150 kontor 30 TL
Ama anladigim kadariyla hergun kayit olacaksin diye sart yok ki. bence super bir kampanya..
Ben demiştim kelimesini kullanmaktan nefret ediyorum ama avea ya gene beni haksız çıkarmadığı için teşekkür ederim
Yine söylüyorum bu oparatörden bir olmaz![]()

hay agzini seveyim kardesim!
Hattimi vodafona tasimak uzereydim bekle tarifelerin harbisi geliyo dedi gelen tarifeye bak! Nalet sana da aveaya da
doya doya internete bak 5mb (al basina cal)sadece net kullanmak istesen bile diger knusmayi sms yi almak zorundasn sacma
otomatik yenilemeyle kntor yukleme kosulu da tamam
cok dandik bi tarife dandik bi operatorden.
Ne zaman beklentileri karsilayacak seviyeye gelecek bu avea denen operator!
Avea ya daha bi ton elestirim var da simdilik bu![]()
Şu anda internet kullanımı için en uygun hat ve tarife hangisidir ?
kullanacağın alana ve miktara göre değişir.
örneğin, cepten internette gezineceksen ve 100mb yeter dersen aveanın genç tarifeli abonelerine ayda 25 kontör. ama aynı zamanda 3g hızında da olsun dersen, önce bulunduğun yerde hangi operatörlerin 3g hizmeti var onu belirleyecen.
Yada bilgisayrdan bağlanacaksan aylık kota miktarında karar kılacan ve 3g hizmetine göre belirleyecen.(çünkü bazı yerlerde henüz 3g hizmeti verilemiyor)
Yani sen önce kriterlerini belirle (aylık paket mi, haftalık mı, kota miktarı ne kadar olsun , cepten mi bilgisayardan mı, taahhütlü mü taahhütsüz mü, faturalı mı kontörlü mü, edge hızında mı 3g hızında mı) ona göre sana daha iyi yardımcı oluruz.
Evet ilk ay ücretsiz.