Tarifelerin --Harbisi-- avea'dan geliyor|Tarife açıklandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Larock

Larock

Üye
günlerdir abarttıkları tarife bu muydu. biz de gerçekten bişiler yapacaklar sandık.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
günlerdir abarttıkları tarife bu muydu. biz de gerçekten bişiler yapacaklar sandık.

yeni bi tarife cikmis heryonu aramak sms atmak yilda 1 konturmus ama henuz aktif olmadi onumuzdeki gunlerde faliyette olcak sen onu bekle ozaman

yaw anlamiyorum daha ne bekliyorsun ki nasil olsun istiyorsun 4 KNT 100 DK insaf valla bizde yurt disinda iki saatte 40 50 euro veriyoruz oda aylik

Larock

Larock

Üye
yeni bi tarife cikmis heryonu aramak sms atmak yilda 1 konturmus ama henuz aktif olmadi onumuzdeki gunlerde faliyette olcak sen onu bekle ozaman

yaw anlamiyorum daha ne bekliyorsun ki nasil olsun istiyorsun 4 KNT 100 DK insaf valla bizde yurt disinda iki saatte 40 50 euro veriyoruz oda aylik

Turkcellin genç tarifesi ile vodafonun cep özgür tarifesini incelersen, aveanın çok da abartılı birşey yapmadığı anlaşılır.
Ben burdan sizin tarifeleri bilemem ve dolayasıyla kullanamam. ki bu yüzden hizmet alınabilecek diğer operatörlerle karşılatırırım.
Avea kontör yükleme şartı koşamamış, bu güzel bir durum fakat her gün min. 4 köntör otomatik olarak düştüğüne göre ayda 120 kontör eder. eğer ki sms paketi de eklersen 150 ediyor. al sana kontör yüklememe şartı.
İlerde bu tarife ile ilgili kullanıcı eleştirileri durumun akıbetini ortaya koyacaktır.

Meraal

Meraal

Üye
Ama anladigim kadariyla hergun kayit olacaksin diye sart yok ki. bence super bir kampanya..

mustafa

mustafa

Üye
neye lazımıdı bu hareket avea :D :d:

sawbaba54

sawbaba54

Üye
:pro:
Aria ile aycell neden birleşti anlamış değilim.Bir oparatör daha gelseydi iyi olurdu.Tamam tarifede indirim yapıyorlar ama kontore bindiriyorlar ne anladık bu işten?.Yıllar once boyle kampanyalar yoktu ama kontor de ucuzdu.10 TL idi 100 kontor.Şimdi 100 kontor 20 150 kontor 30 TL

Larock

Larock

Üye
Ama anladigim kadariyla hergun kayit olacaksin diye sart yok ki. bence super bir kampanya..

şimdi müş. hiz. arayıp emin olmak istedim. hattında yeterli kontör olduğu sürece her gün kontör kesitisi yapılıyor, yani otomatik olarak.

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Günde 4 kontör kafadan düşecek. Saçmalık olmuş resmen

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ben demiştim kelimesini kullanmaktan nefret ediyorum ama avea ya gene beni haksız çıkarmadığı için teşekkür ederim:ehe
Yine söylüyorum bu oparatörden bir olmaz :naughty:

hull_ram

hull_ram

Üye
Ben demiştim kelimesini kullanmaktan nefret ediyorum ama avea ya gene beni haksız çıkarmadığı için teşekkür ederim:ehe
Yine söylüyorum bu oparatörden bir olmaz :naughty:

hay agzini seveyim kardesim!
Hattimi vodafona tasimak uzereydim bekle tarifelerin harbisi geliyo dedi gelen tarifeye bak! Nalet sana da aveaya da :D
doya doya internete bak 5mb (al basina cal)sadece net kullanmak istesen bile diger knusmayi sms yi almak zorundasn sacma
otomatik yenilemeyle kntor yukleme kosulu da tamam

cok dandik bi tarife dandik bi operatorden.
Ne zaman beklentileri karsilayacak seviyeye gelecek bu avea denen operator!
Avea ya daha bi ton elestirim var da simdilik bu :D:D

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
hay agzini seveyim kardesim!
Hattimi vodafona tasimak uzereydim bekle tarifelerin harbisi geliyo dedi gelen tarifeye bak! Nalet sana da aveaya da :D
doya doya internete bak 5mb (al basina cal)sadece net kullanmak istesen bile diger knusmayi sms yi almak zorundasn sacma
otomatik yenilemeyle kntor yukleme kosulu da tamam

cok dandik bi tarife dandik bi operatorden.
Ne zaman beklentileri karsilayacak seviyeye gelecek bu avea denen operator!
Avea ya daha bi ton elestirim var da simdilik bu :D:D

ozaman elestriye devam

es_emre26

es_emre26

Üye
Şu anda internet kullanımı için en uygun hat ve tarife hangisidir ?

Larock

Larock

Üye
Şu anda internet kullanımı için en uygun hat ve tarife hangisidir ?

kullanacağın alana ve miktara göre değişir.
örneğin, cepten internette gezineceksen ve 100mb yeter dersen aveanın genç tarifeli abonelerine ayda 25 kontör. ama aynı zamanda 3g hızında da olsun dersen, önce bulunduğun yerde hangi operatörlerin 3g hizmeti var onu belirleyecen.
Yada bilgisayrdan bağlanacaksan aylık kota miktarında karar kılacan ve 3g hizmetine göre belirleyecen.(çünkü bazı yerlerde henüz 3g hizmeti verilemiyor)

Yani sen önce kriterlerini belirle (aylık paket mi, haftalık mı, kota miktarı ne kadar olsun , cepten mi bilgisayardan mı, taahhütlü mü taahhütsüz mü, faturalı mı kontörlü mü, edge hızında mı 3g hızında mı) ona göre sana daha iyi yardımcı oluruz.

es_emre26

es_emre26

Üye
kullanacağın alana ve miktara göre değişir.
örneğin, cepten internette gezineceksen ve 100mb yeter dersen aveanın genç tarifeli abonelerine ayda 25 kontör. ama aynı zamanda 3g hızında da olsun dersen, önce bulunduğun yerde hangi operatörlerin 3g hizmeti var onu belirleyecen.
Yada bilgisayrdan bağlanacaksan aylık kota miktarında karar kılacan ve 3g hizmetine göre belirleyecen.(çünkü bazı yerlerde henüz 3g hizmeti verilemiyor)

Yani sen önce kriterlerini belirle (aylık paket mi, haftalık mı, kota miktarı ne kadar olsun , cepten mi bilgisayardan mı, taahhütlü mü taahhütsüz mü, faturalı mı kontörlü mü, edge hızında mı 3g hızında mı) ona göre sana daha iyi yardımcı oluruz.

Kontörlü olacak.Aylık için ve haftalık için ayrı ayrı avantajlı paketler hangileridir ?

Larock

Larock

Üye
yazmamışsın ama sanırım cepten girmek için;
kota miktarını da belirlemediğin için aylık ve haftalık için 2 seçenek sunuyorum .

haftalık için:
aveanın 5mb olanı 8 kontör.
turkcellin 50 mb olanı 20 kontör.

aylık için:
aveanın 100mb olanı 25 kontör (gençavea tarifesindekiler için)
vodafonenın 250mb olanı 70 kontör.

bunlar fiyat açısından en uygun olanlar.

es_emre26

es_emre26

Üye
Sağolun.

En uygunu aylık Avea 100 mb olacak gibi.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
sanirim genc pakkete ilk ayda ucretiz oluyor 100 MB

Meraal

Meraal

Üye
Evet ilk ay ücretsiz.

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Bu arada bu tarifede 39 kontöre SMS kampanyasından faydalanamazsınız...

Üst Alt