artar Üye hasane51' Alıntı: C:/sys/data/mmcstore o dosyayı x plore ile e kök klasöre at sonra dosyanın isminin sonuna .txt yap şifre orada yazar Genişletmek için tıkla ... yalnız telefonu 6300 symbian olsa yapabilirimde.bi de sd kartı ne telefon ne de pc okumuyor
hasane51' Alıntı: C:/sys/data/mmcstore o dosyayı x plore ile e kök klasöre at sonra dosyanın isminin sonuna .txt yap şifre orada yazar Genişletmek için tıkla ... yalnız telefonu 6300 symbian olsa yapabilirimde.bi de sd kartı ne telefon ne de pc okumuyor
sade06 Üye Kardeş eline sağlık ama benimki olmadı. Yazdıklarınızı aynen yaptım sadece tarayıcı klasörunu işaretledim tel.e kurdum ve reset çektim ama olmadı cache klasöru hala c de duruyor. Telefonum n73 hackli. Yanlış yaptığm biyermi var ?
Kardeş eline sağlık ama benimki olmadı. Yazdıklarınızı aynen yaptım sadece tarayıcı klasörunu işaretledim tel.e kurdum ve reset çektim ama olmadı cache klasöru hala c de duruyor. Telefonum n73 hackli. Yanlış yaptığm biyermi var ?
AHKE Üye aio patch yukledim cift moddeyken hç 3G ye gecmio hep e de oluo.bu sorunu nasl halledebilirm.tel n79
mstf_l Üye fall.en' Alıntı: operanın fılanda mı bellegi c de normalde Genişletmek için tıkla ... Hangi hafızaya kurduysanız ordadır.
fall.en' Alıntı: operanın fılanda mı bellegi c de normalde Genişletmek için tıkla ... Hangi hafızaya kurduysanız ordadır.
tatli_hergele Üye E50 de demedim olmadı. E'de herhangi bir dosya falan oluşmadı. Ama yine de uğraşıp emek sarf ettiğin için teşekkürler not: telefon s60 v3 os9.1
E50 de demedim olmadı. E'de herhangi bir dosya falan oluşmadı. Ama yine de uğraşıp emek sarf ettiğin için teşekkürler not: telefon s60 v3 os9.1
mc.a Üye fall.en' Alıntı: operanın fılanda mı bellegi c de normalde Genişletmek için tıkla ... Opera çogunlukla 'E' ye kuruluyor zaten, büyük ihtimal değişir onunkide
fall.en' Alıntı: operanın fılanda mı bellegi c de normalde Genişletmek için tıkla ... Opera çogunlukla 'E' ye kuruluyor zaten, büyük ihtimal değişir onunkide
cerberus42 Üye arkadslar cache dosyasını xplore proqramyla da E'ye tsıyablirsnz bosuna program indrmye qerk yk
mstf_l Üye cerberus42' Alıntı: arkadslar cache dosyasını xplore proqramyla da E'ye tsıyablirsnz bosuna program indrmye qerk yk Genişletmek için tıkla ... Sen beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün Biz öyle taşımaktan bahsetmiyoruz
cerberus42' Alıntı: arkadslar cache dosyasını xplore proqramyla da E'ye tsıyablirsnz bosuna program indrmye qerk yk Genişletmek için tıkla ... Sen beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün Biz öyle taşımaktan bahsetmiyoruz
MarjinaL -TR Üye Shadow1243' Alıntı: .sis versiyonu yok mu Genişletmek için tıkla ... Program zaten .sis formatıda. Sonundaki 'x' sertifikalı olduğunu gösterir.
Shadow1243' Alıntı: .sis versiyonu yok mu Genişletmek için tıkla ... Program zaten .sis formatıda. Sonundaki 'x' sertifikalı olduğunu gösterir.