Taraftar Analog Saatler (Widget olarak)

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bende belle yüklü tel n8 dosyayı yükledim kendi otomatik yükledi ancak ancak widget ekle dedim ana ekranda ve diğer ekranlarda hiçbirinde widget görünmüyor nasıl halledeceğiz biraz detay verirmisin kurulum yada yükleme hakkında sis dosyasını hafıza kartına attım ondanmı acaba e hafızadamı yükleme yapacağız

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende belle yüklü tel n8 dosyayı yükledim kendi otomatik yükledi ancak ancak widget ekle dedim ana ekranda ve diğer ekranlarda hiçbirinde widget görünmüyor nasıl halledeceğiz biraz detay verirmisin kurulum yada yükleme hakkında sis dosyasını hafıza kartına attım ondanmı acaba e hafızadamı yükleme yapacağız

Kurulum basit öncelikle telefonunuzda rompatcher yamaları aktif olcak daha sonrasını kendi zaten C hafızasındaki sistem klasörüne kopyalıyor.Telefonu baştan başlattığınızda ana ekranınızda saat,büyük analog sekmesini işaretlediğinizde gözükmesi gerekiyor.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Tşkler

Tuba

Tuba

Üye
Çok güzel duruyorlar :D eline sağlık :good:

apof1s

Üye
Ya bn yukledim resde attım yuklu uygulamalrdada gorunuyo ama widget eklede yok bi cozumu varmı ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya bn yukledim resde attım yuklu uygulamalrdada gorunuyo ama widget eklede yok bi cozumu varmı ?

Orjinal belle ise gözükmeyebilir sanırım burda yaptığım iş çok basit.Biganalogclock.mif dosyasını editleyerek orjinaliyle değiştirmek o kadar.

apof1s

Üye
Bunu c6–01 deneyn varmı?

apof1s

Üye
Bnde olmadı ne yaptıysam . C6–01 olan kmse denemedimi?

sertacfilm

Üye
c6-01 de çalışmıyor..halbuki sisten n8 ile aynı ilginç.sadece ekran 3.2 inç o kadar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
teşekkürler BJK için daire şeklinde olanı deneyeceğim birazdan C6-01 de
bilgi veririm ;)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler BJK için daire şeklinde olanı deneyeceğim birazdan C6-01 de
bilgi veririm ;)

Bir denersen sevinirim bugün vaktim olsaydı arkadaşa denettirecektim ama olmadı.Buraya ,olursa nasıl olduğunu yazarsan konuyu editleriz.Teşekkürler ;)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
olmadı C6-01 de biganalogclock yok sanırım o yüzden olmuyor galiba
bakalım orjinal widgetlerden biganalogclock yükledim onu kaldırıp deneyeceğim birazdan

apof1s

Üye
C6–01 için çözümü olan yokmuu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
C6–01 için çözümü olan yokmuu

Arkadaşım önce bu linktekini yükle bir telefonun hackli yani dosyaların yazılabilir olması gerekiyor sonra üzerine konudaki istediğin saati yüklemeyi denermisin.

Üst Alt