Tanıdığınız Birinin Müslüman Olmadığını Öğrenseniz Ne Yaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye

:alkis

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına islam hoşgörü dinidir diyoruz siz tutmuş yok konuşmam yok eskisi gibi samimi olmam diyorsunuz bu kadar yoz düşünmeyin gerici olmayın.. İslam hoşgörü dinidir saygı sevgi temelli bir dindir.

yalnız islam kafirlere hoşgörüde bulunun demiyor :hmmm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sana zarari olmayan hic bir canliya zarar veremezsin bu carcevede eger musluman olmayan biri sana bisey yapmiyorsa ona karsi bi tutum sergilemenin bi mantigi yok :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Oğuzhan
Turan

Turan

Üye
Herkesin kendi özel iradesi dini inanç bakımından kimseye mesafe koymam. :oke:

Mert

Mert

Üye
Tanıdıklarımın büyük çoğunluğu müslüman da n'oluyor sanki? Aramız yine aynı olur, bir şey değişmez.

ismail

ismail

Üye
Hristiyan yahudi ise çok samimi olmam ama arkadaş arkadaştır :)
Bu görüş herkese göre değişir ama Allah'ın olduğunu idrak edemicek bi kişi ile yakında olmak istemem şahsen merhaba merhaba :oke:

RowneSM

RowneSM

Üye
Din , Dil , Irk ayrımı yapmam. Arkadaşım arkadaşımdır. Gene konuşurum eskisi gibi zaten biliyorum olanlarda var. Hiç sorun etmem bana bi zararı olmadıktan sonra. Olucağını da sanmam zaten.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bir daha konuşmam.Zaten içine kapanık biriyimdir.Ufak bir görüş ayrılığında bile soğurken böyle bir şeyde adını bile anmam.Sanırım biraz kişilik meselesi.Fazla samimiyeti sevmem.Farklı olanla samimi olmam.
Sevdiğim birinin dediği gibi ;
"Geriye kalan herkes,benim kurallarıma göre oynar."
Bunu diyen de Müslüman değil en azından dünya o şekilde biliyor diyebilirsiniz ama adamla kanka olmadık sonuçta,sadece sevdik.:D

Türe

Türe

Üye
Beni pek ilgilendirmez ama uzaklaşırım elbet.

Ama insanlığa ter düşecek şeyler de yapmam.Bir tane Portekizli arkadaşım var mesela. 3 gün evimizde misafir etmiştik.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Beni pek ilgilendirmez ama uzaklaşırım elbet.

Ama insanlığa ter düşecek şeyler de yapmam.Bir tane Portekizli arkadaşım var mesela. 3 gün evimizde misafir etmiştik.
İnsanlığa ters düşüp de yani adam zor durumdaysa ölüme terk edecek değiliz herhalde:D

• Beğen
Tepkiler: Türe
canertopal

canertopal

Üye
Benim dinim hakkında konuşup müdahale etmedikten sonra pek bir sorun olmaz ama kendi dinimin iyiliği güzelliği emrettiğini ona göstermekten dinimi ona tanıtmaktan da çekinmem :sarıl: doğru yolu belki oda bulur fakat tamamen inançsızlar için durum farklı onlar her seferinde inanmamaya kendilerini şartlandırmışlar din hakkında konuşulsa bile öfkeli bir tutum sergiliyorlar haşa Allah'a küfüre kadar ileri gidiyorlar onlar biliyor kendilerinin yaratıldığını ama kendilerinden üstün bir varlığı sanırsam kaldıramıyorlar bu yüzden tamamen inançsız birinden uzak dururum çünkü onlar yanlızca tanrının yokluğunu kanıtlamaya diğer insanları inançlarından döndürmeye çalışıyorlar (bir çok ateistle tanışmışlığım var ) fakat tanrıya inananla dost kalmaya devam eder kendi Diniminde güzelliklerini ona gösteririm.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
hiç bişe yapmazdım sonuçta ben onun dini için onunla arkadaş olmuyorum

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama Unapologetic'i ve imzanı görünce dayanamadım Navy kardeşim :D

- - - Eklendi - - -

:alkis

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına islam hoşgörü dinidir diyoruz siz tutmuş yok konuşmam yok eskisi gibi samimi olmam diyorsunuz bu kadar yoz düşünmeyin gerici olmayın.. İslam hoşgörü dinidir saygı sevgi temelli bir dindir.

+1 :oke:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
arkadaşlar yapmayın bu gerilemeyin dini beni ilgilendirmez arkadaş olursun ama şunuda ekleyeyim sanki biz müslümanlığı 4 4 lük yapıyoruzda bi o kalmıştı hiç değilse neyse ya beni konuşturmayın Bi antep atasözü der ki [De GeT iŞiNe] haydi aga başka konumu yok ya :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Beni hiç ilgilendirmez

MrExpert

MrExpert

Üye
Camdam atarım...

Şaka şaka :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Kişi arkadaşının dini üzeredir. O halde sizden birisi kiminle arkadaşlık yaptığına dikkat etsin. Kişi sevdiği ile beraber(hasrolünacaktır)dir.
Hz. Muhammed (s.a.v)

O Yüzden O Kişi Arkadaşım Olamaz :) Sadece İyi Günler İyi Günler O Kadar :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dini inançlarımız bireyin yani kişinin kendi tercihidir.Ve bu tercih inanç her ne doğrultuda olursa olsun hoşgörü ve saygı çerçevesinde kalır.Gerisi kişinin kendi tercihidir.Yorumlarınıza başka konu ve mesaj altında devam ederseniz En ağır cezayı alacağınızdan emin olabilirsiniz.Saygılarımla :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt