• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

taner takipte fon müzigi

Sponsorlu Bağlantılar

apokalips50

Üye
dayday_38 arkadaşım çok teşekkür ederim ilgin için. daha önce de cevap yazmıştım ama göremedim. neyse. dediğin linki açamadım. daha sonra bakcam. ama mucho mambo yazıp arattığımda karşıma çıkan şarkı farklıydı. ya biri bana yardımcı olabilir mi lütfen. ne zamandır bu şarkıyı arıyorum. plzzz

--------------- Ekleme ---------------

diablos tarafından mesajım silinmiş. ya bens adece şarkının adını istiyorum. bir de wav mp3 formunu ben göremedim tam link atabilir misinz?

--------------- Ekleme ---------------

diablos tarafından mesajım silinmiş. ya bens adece şarkının adını istiyorum. bir de wav mp3 formunu ben göremedim tam link atabilir misinz?

muco6040

Üye
arkadaşlar taner takipte de üzik var bi kadın ha hahahaha haha falan bilen varsa cevaplaya bilirmi

mlh8181

Üye
slm arkadaslar bu taner takipte bi müzik var kadın sölüyo fransızca galiba o şarkının ismini╝bilen varsa sölerse sevinirim tskkurler..

ell-turco

Üye
beyler yeni bi muzik var flut sesi gibi o sarkiyi bana bi soleseniz cok sevinicem

delirtenadam

Üye
Tanerin programı manyak komik zevkle takip ediyorum birde yanına bir tercüman alsa daha güzel olacak.

neyse bende bır fon müziği arıyordum tanerin fon müziklerinden ve buldum nakaratı cok guzeldi belki arayan vardır diye ismini yazıyorum youtube de ilk basta cıkıyor zaten

Bumcello - Dalila (Martin Solveig)

serkan1199

Üye
eywallah

asas221

Üye
:box:nono::off:bulamadım bana yardımcı olurmusunuzz :op:

serkn __

Üye
caner hırwatıstanı gezerken calanı dıosan ben sana solıyım kardesım martyn negro - corcyra nigra gercekten super sarkı

apokalips50

Üye
ya arkadaşlar şu tenerin itilyadaki programında çalan müzikle ilgili bir gelişme yok mu ? çok ilginç ve değişik bir müzik. tekrar yazıyorum ama nolur bilenler yazarsa sevinirim.daha önceden ilgilenenlere ve ilgileneceklere şşimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Üst Alt