• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

taner takipte fon müzigi

Sponsorlu Bağlantılar

svolta

Üye
kardeşim buda değil ya şu en son fon müziğini acaba bulabilirsen sevinirim

djemre38

Üye
teşekkür ahbab.

tekinaz

Üye
beyler slm yav bu taner takipte nın reklama felan girerkrn soylenen bi muzık var bulun bana abıcım ya degılse erıyorum bulamadım::::(

dj_falcon

dj_falcon

Üye
sağol kardeşim

hakanallica

Üye
MADCON BEGGIN
googleye veya youtubeye yazın direk gelir :) sırf bunu sylemek icn üye oldum :=

emre_kalay

emre_kalay

Üye
    Konu Sahibi
sagolun varolun

BuRaK_aShlEy

Üye
BEggin var Bir Tane Daha YAbancı ŞArkı VAr Bir KAdın Söylüyor...İçinde Shopping felan diyor...HErhalde hobilerini sayıyor.....Çok güzel , aradım taradım bulamadım... Acaba bulabilir misin ?????

fenerbbb

Üye
vaez vaez diye başlıyo kadın söylüyo değil mi

wolf_34

Üye
Mert 129 teşekürler dostum tam aradığım bulamadığım şarkıydı eline sağlık artı 50 rep

braveheart_41

Üye
hocam arap müziği varya selama die ben onu bulamıyorum bi el etın be a

--------------- Ekleme ---------------

aynen

--------------- Ekleme ---------------

selama selama deil o medcon begin hocam arapcaya cok benzio ama şarkı ingilizce

asdfgh08

Üye
o baby olan şarkının adı madcon-beggin

Wantedvscaner

Üye
ya ben bı muzul arıyorum ama muzıgı bılmıorum .muzıkte soz yok galıba tıesto calıyor .tamer takıptede duydum bu muzıgı melodısı soyle dıt dıt dı dıt dı dıt dı dıt dı dıt dı dıt dı dıt dı dongı dongı don :D sanırım anlasılmıstır:S

efe536

Üye
ya bitanede ben arıyorum taner romayı gezerken çaldılar muziği muzikte lobboy felan diye nakaratında ı wana siiiiii felan diyor bilen varmı acaba:(

alper_0102

Üye
yha reklamlara girdiginde çalan şarkı bayb falan dio

apokalips50

Üye
arkadaşlar taner takipte programında italya bölümünde yemmam morendmore diye bir şarkı var. tabii bu benim anlayabildiğim. bunu bilen varsa lütfen yardımcı olur mu? cevaplarınızı bekliyorum

New Life

New Life

Üye
:oke:teşekkürler:oke:

18MURAD

Üye
ya abi,su kirima giderken calinan muziyi ariyorum.ama ismini de bilmiyorum beee:(

efsane214

Üye
Allah razı olsuın 1 senedir arıodum

qirL1903

qirL1903

Üye
:):) SaoL

dayday_38

Üye
arkadaşlar taner takipte programında italya bölümünde yemmam morendmore diye bir şarkı var. tabii bu benim anlayabildiğim. bunu bilen varsa lütfen yardımcı olur mu? cevaplarınızı bekliyorum
Arkadaşım o şarkıyı biliyorum eski bir parça Shaft-Sway(Mucho Mambo) dur o şarkı harika bir parça

buradan indirebilirsin

Üst Alt