saol
.eRCaN. Üye Şikayet: Printer'ım çalışmıyor. Teknik Servis görevlisi: "Bilgisayarınız printer'ınızı görüyor mu?" Cevap: "Monitörü, printer'a doğru çevirdim ama..." teşekkürler güzeldi
Şikayet: Printer'ım çalışmıyor. Teknik Servis görevlisi: "Bilgisayarınız printer'ınızı görüyor mu?" Cevap: "Monitörü, printer'a doğru çevirdim ama..." teşekkürler güzeldi
A1234567A Üye Konu Sahibi SeRKaNCa16' Alıntı: 1 sn olayı cok guzel tesekkurler Genişletmek için tıkla ... evet bende en çok onu beğendim efsane_ercan' Alıntı: Şikayet: Printer'ım çalışmıyor. Teknik Servis görevlisi: "Bilgisayarınız printer'ınızı görüyor mu?" Cevap: "Monitörü, printer'a doğru çevirdim ama..." teşekkürler güzeldi Genişletmek için tıkla ... bişey deil
SeRKaNCa16' Alıntı: 1 sn olayı cok guzel tesekkurler Genişletmek için tıkla ... evet bende en çok onu beğendim efsane_ercan' Alıntı: Şikayet: Printer'ım çalışmıyor. Teknik Servis görevlisi: "Bilgisayarınız printer'ınızı görüyor mu?" Cevap: "Monitörü, printer'a doğru çevirdim ama..." teşekkürler güzeldi Genişletmek için tıkla ... bişey deil