Tavsiye Tamamen Okuyup Tavsiye Ederseniz Sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Invoke
G2 De düşündüğüm cihazlar arasında.
ArMaGeDdOn_87 ucuz bir şeyler de düşünüyorum.Kafam çok karışık.Ucuz kamerası iyi ve hızlı stabil(oyun oynamıyorum)biraz dayanıklı bir cihaz aslında aradığım.Paramı telefona bağlamayı sevmiyorum.Yıllardır telefoncu zengin etmekten bıktım.
anladım ama işte mesela wp alırsan eğer bu sefer uygulama arıcaksın,wp 10 güncellenmesinin tam olarak tamamlanıp dağıtılması ise 1 seneyi bulur,onun için wp den uzak dur derim,ayrıca ucuz olan android işletim sistemli telefonlar için ise kasar mı kasmazmı onu android kullanan deneyimli arkadaşlar bilir,apple ın zaten ucuz telefonu yok

Rainesto

Rainesto

Üye
Lumia 920 kullanıyorum tek whatsapp kamera kullanacaksan seni üzmez internet Explorer pek iyi değil ama bu fiyata kasmasın , kamerası iyi ve sağlam olsun dediğin için önerdim

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar.Asus zenfone 5 için ne dersiniz. Şu durumda alınabilir mi sizce

azattt

azattt

Üye
Cevaplarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar.Asus zenfone 5 için ne dersiniz. Şu durumda alınabilir mi sizce
bataryası çok çabuk bitiyor ve kamera özellikleri iyi değil. Lollipop güncellemesi gelecek performans artışı gösterebilir ama çok da değil. Daha uygun fiyata LG G3 Beat veya Lumia 735'e bakabilirsin

androtik12

androtik12

Üye
Nexus 5 öneririm stabilite açısından androidde en iyisi lakin kamerasını pek bilmiyorum

0MG90

0MG90

Üye
Bence Android almayın
WP sizin için daha iyi olur

StatTrak

Üye
Bütçe yazılmamış. Fazla uzakta arama, iPhone 6.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Z2 al , arkana yaslan.

cyber

cyber

Üye
lumia ürünleri tam kriterlerinize göre

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevaplarınız için hepinize tesekkur ediyorum. Buradan olsun dışardan olsun edindiğim bilgilere gore para verirsem(Bin Lora ustu) Sony HTC daha uygun gibi.Çok vermeyeyim dersem se hala bakiniyorum.Lumia 730 bakayım bi,g3 beat da bakayim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Z2 ve s5 e bak bence kaliteli cihazlar fiyatlarida bizdeuygun 1350 küsür

0MG90

0MG90

Üye
Bence Lumia 640 XL'ı alın. Bu ay veya sonraki ay çıkacak.

oznkrts

oznkrts

Üye
boyutu sorun degilse lumia 1520 sorun ise lumia 930 veya 830 öneririm özellikle 930 kamerasından çok memnunum ben :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Öncelikle bütçe nedir ona göre tavsiye verelim illa sıfır alacam demez sen temiz 2. El huavei p6 hayli hayli işini görecektir hem tasarım olarak hem kamera performansı olarak önceki telefonum oydu şimdi Asus zen 6 kullanıyorum ama tadı damağımda hala

Emre

Üye
nokia 1520 veya lg g3

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
    Konu Sahibi
Öncellikle değerli mesajlarınızı icin çok tesekkur ederim.Huawei kesinlikle bir daha düşünmüyorum. Para verirsem eğer gerçekten LG G3,z3,HTC gibi cihazlara olacaktır.Ama daha uygun isimi görebilecek cihazlara bakıyorum .Çünkü benim beklentim sadece internette hoş bir kullanım,şarj ve kamera uygulama olarak whatsapp instagram swarm yeterli.Ve tabiki bu durumda saydığım cihazlar fazla . Kaliteli max 700-800tl aralığında bir cihaz bulunabilir diye düşünüyorum.Çünkü beklentim düşük.
Ki bunlar için huawei ,Piranha sınıfında bir telefon kullanılmaz :) Huawei yaptığı telefonun arkasında olmalı biraz bence. Replikadan tek farkı sar değeri diyeceğim hatta sar bile yuksek :D P1 kullanicisiydim bu söylediklerimde gerçeklik payı var yani.

0MG90

0MG90

Üye
Lumia 735 o zaman

• Beğen
Tepkiler: kumarbazjoker
kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
    Konu Sahibi
Henüz telefon almadım.Konu günceldir.Up

azattt

azattt

Üye
haziran ayına kadar beklersen Asus zenfone 2'yi bekle istersen. Sony Z3compact fiyatları da düşebilir

• Beğen
Tepkiler: kumarbazjoker
andezitt

andezitt

Üye
Z1 Compact işini görür diye düşünüyorum güncelleme de aldı Fiyat bilmiyorum ama z3 1380 liraya vardı bizdeuygunda z1 Compact daha ucuzdur bi bak derim

Üst Alt