Haber Taksitlendirme Bitti !

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar ev kurda senet le calışıyorBen asla tam anlamıyla kullanmadıgım telefonu para verıpte almam

• Beğen
Tepkiler: boran9999

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaslar ev kurda senet le calışıyorBen asla tam anlamıyla kullanmadıgım telefonu para verıpte almam

Ya senet ile alıyorsunuz 3se 5 ödüyorsunuz hayati bir ihtiyaç değilse ben 3 yerine 5 veremem ki bunlar da hayati olmadığına göre...

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, .caner. ve boran9999
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evkuru tavsiye etmiyorum ben c6-01 600 tl'ye kredi kartına taksitle almıştım türkcellden evkurda 1000 tl idi

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Invoke

Invoke

Üye
evkuru tavsiye etmiyorum ben c6-01 600 tl'ye kredi kartına taksitle almıştım türkcellden evkurda 1000 tl idi

Aynen, arkadaş bir bilgisayar aldı fiyatını söylemek dahi istemiyorum. :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Evkur ucuz cihazlar icin iyi oluyo 100-150 civari max 20-30 lira fark ödemis oluyorsunuz mesela ben yazıcı aldım 95lira elden ödemeli taksitle 110 liraya denk geldi
Kücük paralar göze batmyo ama 1000liralık bilgsayarı 1400 liraya satyolar

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne ev kur u , bu bildigin ev boz yahu ...
Hayatta oradan alisveris yapmadim , yapmam da ...

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben geçiyorumda transit geçiyorum taksidi birkaç gün geciktirin yeşilli kırmızılı savcı arabası icra ile birlikte geliyor kapıya komşuma gelmişti :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve .caner.
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben geçiyorumda transit geçiyorum taksidi birkaç gün geciktirin yeşilli kırmızılı savcı arabası icra ile birlikte geliyor kapıya komşuma gelmişti :)

Al işte buyur buradan yak...
Boşa demiyorum, EVKUR değil, EVBOZ diye...

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Bunların yaptığını kimse yapmaz :zzz:

Son düzenleme:
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben evkur odemesini on gunde fazla geciktirdim bi kere ama gecikme bedeli bile almadilar:D taksit yapmasan da normalinden pahaliya satiyorlar urunleri

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
supragt

supragt

Üye
12 taksit olayı bitti ama 9 taksite kadar yapılıyor diye biliyorum yoksa yanlış mı duydum

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Keşke komple kaldırmasalardı ben mesela ilk telefonumu öyle almıştım 1000 liraydı 700 ünü peşin 300 ünü taksit yaptırmıştım.
En azından 2-3 taksit olsaydı iyiydi.

• Beğen
nsren

nsren

Üye
Bu olay açık hesap (senetli) ile satış yapanların işine yaradı. Nasıl olsa alacaklar diye fiyatları ucurmuslar resmen. Örnek: note 3 2800 lira 12 ay taksitle :-):-) fiyata bak. Fırsatçılara gün doğdu resmen.

.caner.

.caner.

Üye
Elektronik esyalar için gecerli mi? Benim 3 tb portable hdd almam lazım

Üst Alt