aynen bende izledim o haberi. Hayret edilmeyecek gibi değil.Ya haberlerde gördüm adam emekli elinde iphone 5 tutuyor, telefoncudalar.
Muhabir kadın soruyor:
-Yarın olsa çıkarıp direk verebilecek miydiniz 1900 Lirayı ?
Emekli amca:
-Yok kızım nasıl vereyim?
"İyi de amca taksitle azar azar da olsa o senin cebinden çıkıyor. Madem paran yok, niye iphone 5 alıyorsun ki? Alma."
Kısıtlanması gereken birşeyi tamamen ortadan kaldırmak ne kadar akıl karıdır bilemem de bu kararın olumludan çok olumsuz yanları olacağı kesinlikle belli olan bişey. Yukarda da bahsedildiği benim de daha önce bir konuda bahsettiğim gibi üniversitelere dadanan kredi kartı satıcılarının önünü kesceklerine, herkese kızılay yardımı gibi kart dağıtılmasına engel olacaklarına böyle anlamsız herzamanki gibi gene özgürlük kısıtlayıcı hareketlerle bu işi çözceklerine inanıyorlar. Operatörler şuanda bayram ediyorlar eminim. 3 kuruşluk telefonu tarifenize ek bilmem ne diyerek 5 kuruşa satıyorlar ve satmaya devam edecekler artık daha fazla insana satmaya devam edecekler daha fazla kazanacaklar, senet olayları çıkıcak zaten vardı ama aşırı derecede artıcak faizlerle insanları zora sokacaklar zaten bizim halkımızın yarısından fazlası cahil ki yol gösterilmeye ihtiyaçları var ve gerek telefon gerek teknolojik cihazlar ya da herhangi bişeyin alışverişi konusunda da durum ortada, şu forumda ya da benzer geniş çaplı forumlarda takılan insanların dışında ne kadar kişi piyasayı ve telefonları iyi takip edebiliyordur ki ? Kazıklanan kaybeden gene halkımız olucak zaten biton vergiyle her telefonu değerinin üstünde aldırdıkları yetmezmiş gibi bi de böyle şeyler çıkartıyorlar. Delikanlı gibi vergileri %80 indirin, telefona taksit uygulamasını 4 ay ile sınırlandırın işte o zaman derim ki hükümet budur halkını düşünen halkının iyiliği için kararlar veren sistem budur diye.Paran yoksa alma kardeşim. Gösteriş budalası insanlar yüzünden çıktı bu olay. Ben şu an en baba telefonu tak diye alabilecek güçteyim Elhamdülillah. Ama elimde galaxy ace var. Özel rom yüklü. İşimi görüyor ama. O dangalak iPhone 5 alıcısı emekli eleman, yarın çıkar bu maaş yetmiyor geçinemiyorum der. Görmemişin kredi kartı olursa sonucu da böyle olur işte...

Note3 isterikParan yoksa alma kardeşim. Gösteriş budalası insanlar yüzünden çıktı bu olay. Ben şu an en baba telefonu tak diye alabilecek güçteyim Elhamdülillah. Ama elimde galaxy ace var. Özel rom yüklü. İşimi görüyor ama. O dangalak iPhone 5 alıcısı emekli eleman, yarın çıkar bu maaş yetmiyor geçinemiyorum der. Görmemişin kredi kartı olursa sonucu da böyle olur işte...