Haber Taksitlendirme Bitti !

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Taksitlendirme Bitti !
Beyler Telefonlarda Taksitlendirme Yarın Yani 1 Şubatta Bitecek Sizler Bu Konu Hakkında Neler Düşünüyorsunuz Veya Çözüm Olarak Neler Düşünüyorsunuz :oku :konus: :polis:

nsren

nsren

Üye
Sıkıntılı bir durum özellikle de telefoncular için. Ben bugün aldım 12 taksitle. Gerçi benimki açik hesaptan alma.Çözüm yolu ise gayet basit. Yine telefoncular satışını yapacaklar ama karttan başka bir şey alınmış gibi komşu esnaftan çekecekler:)

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris ve signor ramon
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Elden taksit de mi kalktı
Belki iyi oldu bence telefon fiyatları düşer

nsren

nsren

Üye
Hayır kredi kartları için bugün son gündü.

Invoke

Invoke

Üye
Ya haberlerde gördüm adam emekli elinde iphone 5 tutuyor, telefoncudalar.
Muhabir kadın soruyor:
-Yarın olsa çıkarıp direk verebilecek miydiniz 1900 Lirayı ?
Emekli amca:
-Yok kızım nasıl vereyim?

"İyi de amca taksitle azar azar da olsa o senin cebinden çıkıyor. Madem paran yok, niye iphone 5 alıyorsun ki? Alma."

• Beğen
Tepkiler: bilinçli, mehsevim, burak1011 ve 6 diğerleri
nsren

nsren

Üye
Ya haberlerde gördüm adam emekli elinde iphone 5 tutuyor, telefoncudalar.
Muhabir kadın soruyor:
-Yarın olsa çıkarıp direk verebilecek miydiniz 1900 Lirayı ?
Emekli amca:
-Yok kızım nasıl vereyim?

"İyi de amca taksitle azar azar da olsa o senin cebinden çıkıyor. Madem paran yok, niye iphone 5 alıyorsun ki? Alma."
aynen bende izledim o haberi. Hayret edilmeyecek gibi değil.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
0MG90

0MG90

Üye
1saat önce bitti :züü:
Hepsiburada ya girdim çırpınıyor "12 taksite son saatler kaldı!" Diye :(

boran9999

boran9999

Üye
Bence oldukca yararlı bir uygulama sonuna kadar destekliyorum. Kredi kartım hiç olmadı hayatımdan memnunum 1 kuruş borcum yok :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
mcnpl4

mcnpl4

Üye
boyle bisey yaptiklarina isi abartip odeyemeyecegi borca giren coktu galiba ama bence yanlis bisey. onune gelene kredi karti veriyorlar okulda surekli kredi karti satmaya calisanlar denk geliyo ogrenciye bile yapisiyolar bunu kisitlamazsan sonuclari kotu olur insanlari heveslerinden mahrum birakarak dengeleyemezsin bu durumu. herkese kredi karti verme taksitle almak isteyene de karisma. insanlar telefon almak icin para biriktirmeye baslayacak tek seferde cebinden 1000 lira cikarip telefona verebilecek kisi azbabamda kredi karti var ama ben para biriktirip aliyorum bi gun lazim olsa telefon almak istesem kredi kartina taksit sansi yok isimi zora sokar. hayatin temel ihtiyaci degil tabi ama ben bilgisayar kullanmiyorum islerimi telefonla goruyorum simdi kimse bana paran yoksa alma diyemez gerektigi durumda. isi abartip hava icin telefon alan cebinde para olmayanlar var tabi ama kurunun yaninda yasi yakmaya gerek yok gereginden fazla para odeyelim bi de taksidi kaldir kotu olmus

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111 ve DalvikCache
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bu olay benide vurdu Kurye kredi kartımı 2 haftadır ulaştırmadığı için kaçırdım taksit imkanını telefonum balkondan düşüp parçalanmıştı yeni telefon alacaktım 1 aydır telefonsuzum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gecmis olsun senin sansina denk gelmis tam da

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Evet artık taksitlendirme olayı kalktı ülke olarak bal kabağına dönmüş vaziyetteyiz herkes telefonlara hücum edip geride bıraktığımız günde baya bir borca da girmiş oldular telefon almayacak olan insanlar bile bugün telefon alışverişi yaparak ekstra borca girme hatasına düştüler :) Kısıtlanması gereken birşeyi tamamen ortadan kaldırmak ne kadar akıl karıdır bilemem de bu kararın olumludan çok olumsuz yanları olacağı kesinlikle belli olan bişey. Yukarda da bahsedildiği benim de daha önce bir konuda bahsettiğim gibi üniversitelere dadanan kredi kartı satıcılarının önünü kesceklerine, herkese kızılay yardımı gibi kart dağıtılmasına engel olacaklarına böyle anlamsız herzamanki gibi gene özgürlük kısıtlayıcı hareketlerle bu işi çözceklerine inanıyorlar. Operatörler şuanda bayram ediyorlar eminim. 3 kuruşluk telefonu tarifenize ek bilmem ne diyerek 5 kuruşa satıyorlar ve satmaya devam edecekler artık daha fazla insana satmaya devam edecekler daha fazla kazanacaklar, senet olayları çıkıcak zaten vardı ama aşırı derecede artıcak faizlerle insanları zora sokacaklar zaten bizim halkımızın yarısından fazlası cahil ki yol gösterilmeye ihtiyaçları var ve gerek telefon gerek teknolojik cihazlar ya da herhangi bişeyin alışverişi konusunda da durum ortada, şu forumda ya da benzer geniş çaplı forumlarda takılan insanların dışında ne kadar kişi piyasayı ve telefonları iyi takip edebiliyordur ki ? Kazıklanan kaybeden gene halkımız olucak zaten biton vergiyle her telefonu değerinin üstünde aldırdıkları yetmezmiş gibi bi de böyle şeyler çıkartıyorlar. Delikanlı gibi vergileri %80 indirin, telefona taksit uygulamasını 4 ay ile sınırlandırın işte o zaman derim ki hükümet budur halkını düşünen halkının iyiliği için kararlar veren sistem budur diye.

• Beğen
Tepkiler: .caner., H.TOGAN ve GuiTaRisT111
KayraBey

KayraBey

Üye
Paran yoksa alma kardeşim. Gösteriş budalası insanlar yüzünden çıktı bu olay. Ben şu an en baba telefonu tak diye alabilecek güçteyim Elhamdülillah. Ama elimde galaxy ace var. Özel rom yüklü. İşimi görüyor ama. O dangalak iPhone 5 alıcısı emekli eleman, yarın çıkar bu maaş yetmiyor geçinemiyorum der. Görmemişin kredi kartı olursa sonucu da böyle olur işte...

• Beğen
Tepkiler: EneSismanoglu, boran9999, Enes ve 3 diğerleri
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Paran yoksa alma kardeşim. Gösteriş budalası insanlar yüzünden çıktı bu olay. Ben şu an en baba telefonu tak diye alabilecek güçteyim Elhamdülillah. Ama elimde galaxy ace var. Özel rom yüklü. İşimi görüyor ama. O dangalak iPhone 5 alıcısı emekli eleman, yarın çıkar bu maaş yetmiyor geçinemiyorum der. Görmemişin kredi kartı olursa sonucu da böyle olur işte...
:spr

• Beğen
Tepkiler: Dede
53cc

53cc

Üye
Türk zekası bu duruma da bir çözüm buldu. Taksitli hediye kart satışı. Böylelikle kredi kartınızda taksitli hediye kart gözüküyor. Vatan computer;-)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Enes

Enes

Üye
Note3 isterik :ehe

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Dede
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Geçmiş Olsun Türkiye'Ye

KayraBey

KayraBey

Üye
Ama bu kısıtlama bizi durduramaz. Gidin 1500 liraya tek çekim alışveriş yapın sonra bankayı arayın onu takside bölsün. Bu kanundan önce çok mesaj geldi bana bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bankalar elektronik eşyalar için kredi verecektir. Zira bu ülkede taksit sınırlaması demek ülkenin yarısından fazlasının (Elekronik eşya alanında) alışveriş yapamaması demek.

Şu linke baktıktan sonra asgari ücret'in net 800 küsür olduğunu aklınıza bir getirin..

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
bende bu kanunu saçma buluyorum şimdi 2 çaresi var telefon almanın ya faturalı olarak bir gsm operatörü tarafından alacaksın yada senetle elden taksitle alacaksın her ikisindede telefon 3 liraysa 5 lira olacak sonuçta durum daha kötüye gidecek bana göre sadece sınırlandırma getirilmeliydi :sinir

Takipçi Satın Al

Üst Alt