Arkadaslar ev kurda senet le calışıyorBen asla tam anlamıyla kullanmadıgım telefonu para verıpte almam
evkuru tavsiye etmiyorum ben c6-01 600 tl'ye kredi kartına taksitle almıştım türkcellden evkurda 1000 tl idi

Ben oranın yanından bile geçmedimNe ev kur u , bu bildigin ev boz yahu ...
Hayatta oradan alisveris yapmadim , yapmam da ...

AynenBen oranın yanından bile geçmedim![]()

Ben geçiyorumda transit geçiyorum taksidi birkaç gün geciktirin yeşilli kırmızılı savcı arabası icra ile birlikte geliyor kapıya komşuma gelmişti![]()
Bunların yaptığını kimse yapmazBen geçiyorumda transit geçiyorum taksidi birkaç gün geciktirin yeşilli kırmızılı savcı arabası icra ile birlikte geliyor kapıya komşuma gelmişti![]()

Slogan belli evkur evinizi kurar yuvanızı yıkarAl işte buyur buradan yak...
Boşa demiyorum, EVKUR değil, EVBOZ diye...

Madem biliyorsun neden yazıyorsun hadi işi bize bırakma sen editle bende alıntıyı editleyeyim kimse görmemiş olsunYorumum silinecek biliyorum ama böylesi Şerefsiz lik

BekliyorumSlogan belli evkur evinizi kurar yuvanızı yıkar
Madem biliyorsun neden yazıyorsun hadi işi bize bırakma sen editle bende alıntıyı editleyeyim kimse görmemiş olsun![]()

Doğru sadece telefon icin taksit yok artk12 taksit olayı bitti ama 9 taksite kadar yapılıyor diye biliyorum yoksa yanlış mı duydum

Ben telefon içinde 9 taksit biliyordum yanlış biliyormuşum demek ki sağolDoğru sadece telefon icin taksit yok artk![]()