Ben profildekini kastedmiştimTürkiyede en çok tutulan takımlar belli. Onların dışındaki diğer takımlar için ayrı bölüm acmaya kalksak ooooo...
Diğer Futbol Kulüpleri & Ligler
Bu bölüm bunun için var.
Dışardan geldim sicak basına vurdu
o zaman başka tabide genede olmaz gibime geliyorTürkiye'de kaç takım var ?
![]()

Yönetimden cevap bekleyelimaçıkcası benimde isime gelir
![]()
Hangi takımlıyız ?Bizde kimlikte ne yazıyosa oGalatasaray ama corumsporuda tutuyorum![]()
Hayır 3.ligde hasan abi saçama şeyler yazan adınada yazıoElle doldurulabilir alan olarak açtığımızda saçma saçma şeyler yazılıyor. O yüzden seçenekli olması daha uygun bizim için.
Ayrıca, bahsettiğiniz takım amatör lig'de. Hadi 1. Lig falan olsa, bir nevi eklenme şansı olurdu da; istediğiniz mümkün değil.
Elle doldurulabilir alan olarak açtığımızda saçma saçma şeyler yazılıyor. O yüzden seçenekli olması daha uygun bizim için.
Ayrıca, bahsettiğiniz takım amatör lig'de. Hadi 1. Lig falan olsa, bir nevi eklenme şansı olurdu da; istediğiniz mümkün değil.
O yüzden farketmez gibi 
Elle doldurulabilir alan olarak açtığımızda saçma saçma şeyler yazılıyor. O yüzden seçenekli olması daha uygun bizim için.
tamam o zaman hasan abiAmacımız profil bilgilendirilmesinin saçmalıklarla dolu olması değil. Mümkün olduğunca az tutmaya çalışıyoruz doğru kullanılmayan alanları.
Bizde kimlikte ne yazıyosa o
doğru da diyorsun 

erkek adamın tuttuğu takım kimLiğinde yazar diyorsun ,doğru da diyorsun
bu öneriyi yakLaşık 2 yıL önce sunmuştum .. sonuç :
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/tuttugumuz-takim-super-degilse-235771.html

Profil resmini tutun takımın resmı yap herkez görsünSonra bir daha deneriz şansımızı![]()

Yanmıştım onuProfil resmini tutun takımın resmı yap herkez görsün![]()