x6kolix
Üye
Takas ile ALINIK Nokia N79
Ürün özel aynalı ekran koruyucu ile kullanılmıştır.Ekranda herhangi bir çizik bulunmamaktadır.
Orjinal Windows Mobile 6.1 Professional Yüklüdür.
Ürün Aksesuarlı ve Garantilidir.
- 2 Tane Orjinal Batarya (Biri Cihazın Üstünde Takılıdır, Birinin Jelatini Çıkarılmamıştır )
- Kulaklık
- Orjinal Data Kablosu
- Orjinal Şarj Adaptörü
- 1 GB Micro SD Hafıza KArtı
- LG Getting Started CD
- Kullanım Klavuzu
- Dokunmatik Ekran Kalemi
>- SATIŞ ve TAKAS NEDENİM = Dokunmatik ekrana birtürlü alışamamam -<
Aslında cihaz çok hoşuma gitmişti hertürlü yazılımsal desteği istemediğiniz kadar mevcut oluyor malum konu windows olunca. Hemen hemen istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.
Takas olarak dokunmatik telefon takas teklif etmeyiniz. Zaten takas amacım dokunmatik olmayan bir telefon almak.
Hertürlü Takas Teklifine Açığım
Örn: X Telefonu Vereyim Üstünede X Kadar Vereyim
X Telefon ile Birebir Takas Yapalım
X Telefonunu Vereyim Sizde Üstüne X Kadar Verin. (Düşük bi ihtimal kabul etmem ama cihaz çok iyi olursa aklımı çelebilir )
Takas Sadece İzmir İçi Olabilir Elden.
Diğer İllerden Baya Bi Karmaşa Oluyor Takas Yapmak(Yok önce sen gönder, yok sen gönder) Yinede Başka ilde olup Mantıklı Takas çözümü üretebilen herkeslede takas mümkündür
Takasta Temiz Kutulu Nokia N79 White ÖNCELİKLİDİR.
Nokia sadece Nseries Telefonları ile Takas Düşünülür.
Telefonun Kendi Resimlerini Şuan Çekemiyorum ancak Size Söylediğim Dışında Birşeyle Karşılaşırsanız Sorgusuz Sualsiz Geri Alacağımı Buradan Temin Ediyorum.
Ürün özel aynalı ekran koruyucu ile kullanılmıştır.Ekranda herhangi bir çizik bulunmamaktadır.
Orjinal Windows Mobile 6.1 Professional Yüklüdür.
Ürün Aksesuarlı ve Garantilidir.
- 2 Tane Orjinal Batarya (Biri Cihazın Üstünde Takılıdır, Birinin Jelatini Çıkarılmamıştır )
- Kulaklık
- Orjinal Data Kablosu
- Orjinal Şarj Adaptörü
- 1 GB Micro SD Hafıza KArtı
- LG Getting Started CD
- Kullanım Klavuzu
- Dokunmatik Ekran Kalemi
>- SATIŞ ve TAKAS NEDENİM = Dokunmatik ekrana birtürlü alışamamam -<
Aslında cihaz çok hoşuma gitmişti hertürlü yazılımsal desteği istemediğiniz kadar mevcut oluyor malum konu windows olunca. Hemen hemen istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.
Takas olarak dokunmatik telefon takas teklif etmeyiniz. Zaten takas amacım dokunmatik olmayan bir telefon almak.
Hertürlü Takas Teklifine Açığım
Örn: X Telefonu Vereyim Üstünede X Kadar Vereyim
X Telefon ile Birebir Takas Yapalım
X Telefonunu Vereyim Sizde Üstüne X Kadar Verin. (Düşük bi ihtimal kabul etmem ama cihaz çok iyi olursa aklımı çelebilir )
Takas Sadece İzmir İçi Olabilir Elden.
Diğer İllerden Baya Bi Karmaşa Oluyor Takas Yapmak(Yok önce sen gönder, yok sen gönder) Yinede Başka ilde olup Mantıklı Takas çözümü üretebilen herkeslede takas mümkündür
Takasta Temiz Kutulu Nokia N79 White ÖNCELİKLİDİR.
Nokia sadece Nseries Telefonları ile Takas Düşünülür.
Telefonun Kendi Resimlerini Şuan Çekemiyorum ancak Size Söylediğim Dışında Birşeyle Karşılaşırsanız Sorgusuz Sualsiz Geri Alacağımı Buradan Temin Ediyorum.