Tahkimden Galatasaraya müjde ... Elmander in cezası 1 maça düştü ...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslansem

arslansem

Üye

yenilirsek gerçekten sürpriz olur ama yenersek anormal bir durum olmaz bunu sende bende biliyoruz,o yüzden göreceğiz:ehe
Geçen sene 75 dakika 1-0 önde götürdük tek pozisyonunuz yoktu maç 2-1 bitti.O zaman anladım gerçekten bir ilahi güç var :D sizin kupayı alamayışınız gibi.Ordaki takımlar uzaydan gelmiyor hepsi ligde ama kupaya erişemiyorsunuz :) sürpriz olur deme o kadar emin olma iki takım da kötü

greenmile

greenmile

Üye

Geçen sene 75 dakika 1-0 önde götürdük tek pozisyonunuz yoktu maç 2-1 bitti.O zaman anladım gerçekten bir ilahi güç var :D sizin kupayı alamayışınız gibi.Ordaki takımlar uzaydan gelmiyor hepsi ligde ama kupaya erişemiyorsunuz :) sürpriz olur deme o kadar emin olma iki takım da kötü

elbette galatasaray'da yenebilir,sonuçta derbi maç semih.Sizde Fenerbahçe'ye karşı bir yenilme alışkanlığı oluştu.Artık Fenerbahçe'ye karşı yenildiğinde pekçok Galatasaray'lı şaşırmıyor.:ehe

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Ben şahsem elmanderi hiç sevmiyorum keşke cezası indirilmeseydi elmander olmasaydı adam gibi bi maç izlerdik elmander varken gider tek forvet elmander koyar maç başlamadan maçı kaybederiz baros gibi adam varken elmanderi neden oynattıgı hala anlamış değilim + bide kazım varken bizim bu maçı kazanmamız zaten sürpriz olur.

India

India

Üye
Ben şahsem elmanderi hiç sevmiyorum keşke cezası indirilmeseydi elmander olmasaydı adam gibi bi maç izlerdik elmander varken gider tek forvet elmander koyar maç başlamadan maçı kaybederiz baros gibi adam varken elmanderi neden oynattıgı hala anlamış değilim + bide kazım varken bizim bu maçı kazanmamız zaten sürpriz olur.

takımda adam gibi orta saha oyuncuları olsa elmander'i göreceğiz de . . .

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
takımda adam gibi orta saha oyuncuları olsa elmander'i göreceğiz de . . .
Kazımı koymasın sağ kanada sabriyi koysun ortada selçuk engin sol kanadada bulsa bi adam tamam da melo kazım riera elmander bunlar bi işe yaramıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...