Tavsiye tablet pili bi anda %3 oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
tablet pili bi anda %3 oluyor
arkadaşla android tabletimin şarji %50 den bi anda %3 düşüyor bu arada tabletin markası EXPER H7G alalı daha 1 ay oldu lütfen yardım edin maxicep ailesi :(:(:(

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kapatıp açınca mı, yoksa her zaman mı 50 den 3 e düşüyor?

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
NEXUS

NEXUS

Üye
arkadaşla android tabletimin şarji %50 den bi anda %3 düşüyor bu arada tabletin markası EXPER H7G alalı daha 1 ay oldu lütfen yardım edin maxicep ailesi :(:(:(
yüklediğin programlardan olabilir ben bi program yüklemiştim pil arttırıcı yazıyordu yükledim bi baktım şarz %80'den %30'a 3 dakikada indi :ehe hemen sildim sonra eskisine döndü :D

• Beğen
CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
BelaMonte

BelaMonte

Üye
  • Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Format at bence. Yazılımsal olabilir.

• Beğen
CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
o zaman @sasasa741'in dediği gibi yazılımsal olabilir bi format at olmassa servise götür :)
teşekkürler şimdi format atıyorum cevap yazıcamfabrika ayarlarına dondum fakat sonuç aynı :(

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

MaxipmaN

Üye
Hep sarjda oyun oynadıysan olmus olabilir

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
yok hiç sarjda oyun oymadım yardım edin lutfennnnn :(

CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
yazılım attım şimdi izlenimlerimi yazıcam :D oldu sanırım :D :D :Dyine bittiyor ama bu sefer %100 doldurduğumda 10 dk sonra %3 düşüyüyor kapatıp açtıgım zaman tableti %3 olan sarj %55 yükseliyor anlamadım gitti YARDIM EDİN ÇÖZÜM YOLU YOK MU ????help me :(:(:(

bahaddin53

bahaddin53

Üye
kardeş anladığım kadarıyla 1 ayda bataryayı pert etmişsin :D başka açıklaması yok gibi batarya değişimi yap garantisi vardır yeni almışın zaten :)

• Beğen
CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
kardeş anladığım kadarıyla 1 ayda bataryayı pert etmişsin :D başka açıklaması yok gibi batarya değişimi yap garantisi vardır yeni almışın zaten :)
yarın bi batarya alıp takıcaz artık :D şimdi 20 gün kim bekleyecek garantiyi :Dyardımcı olan herkese teşekkür ederim bu arada nasıl bi pil almalıyım bilgisi olan var mı ???

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
sorun bataryadadır büyük ihtimalle orjinal pilinden al birde garantinin vermesi lazım benim bildigim

• Beğen
CANGO97

CANGO97

Üye
    Konu Sahibi
sorun bataryadadır büyük ihtimalle orjinal pilinden al birde garantinin vermesi lazım benim bildigim
teşekkürler pazartesi bi garantiye vericem baktım para istiyorlar ben alır takarım artık :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465

Üst Alt