yüklediğin programlardan olabilir ben bi program yüklemiştim pil arttırıcı yazıyordu yükledim bi baktım şarz %80'den %30'a 3 dakikada indiarkadaşla android tabletimin şarji %50 den bi anda %3 düşüyor bu arada tabletin markası EXPER H7G alalı daha 1 ay oldu lütfen yardım edin maxicep ailesi![]()
hemen sildim sonra eskisine döndü 
yok ful dolduruyorum oyun falan oyuyorum yarım saat içinde %50 düşüyor daha sonra bi anda %3 oluyor ve kapanıyorKapatıp açınca mı, yoksa her zaman mı 50 den 3 e düşüyor?
Bir anda mı oldu? Pilin ömrü bitmiştir.yok ful dolduruyorum oyun falan oyuyorum yarım saat içinde %50 düşüyor daha sonra bi anda %3 oluyor ve kapanıyor
sadece fifa gta san ve temple run 2 var tabletteyüklediğin programlardan olabilir ben bi program yüklemiştim pil arttırıcı yazıyordu yükledim bi baktım şarz %80'den %30'a 3 dakikada indihemen sildim sonra eskisine döndü
![]()
son iki gündür böyle nasıl ölür ki pil bir ayda ??Bir anda mı oldu? Pilin ömrü bitmiştir.
Cihazın Çakma'mı veya 2.el'mi?sadece fifa gta san ve temple run 2 var tablette
son iki gündür böyle nasıl ölür ki pil bir ayda ??
yok geçen ay teknosadan aldım cihaz EXPER H7GCihazın Çakma'mı veya 2.el'mi?
tmm bi deniyecem sagolFormat at bence. Yazılımsal olabilir.
o zaman @sasasa741'in dediği gibi yazılımsal olabilir bi format at olmassa servise götüryok geçen ay teknosadan aldım cihaz EXPER H7G

teşekkürler şimdi format atıyorum cevap yazıcamfabrika ayarlarına dondum fakat sonuç aynıo zaman @sasasa741'in dediği gibi yazılımsal olabilir bi format at olmassa servise götür![]()

Ben telde oynuyom şuanda telde ama bişey olmuyorHep sarjda oyun oynadıysan olmus olabilir

Sana oyle geliyor ilerde gorursunBen telde oynuyom şuanda telde ama bişey olmuyor![]()

yarın bi batarya alıp takıcaz artıkkardeş anladığım kadarıyla 1 ayda bataryayı pert etmişsinbaşka açıklaması yok gibi batarya değişimi yap garantisi vardır yeni almışın zaten
![]()
şimdi 20 gün kim bekleyecek garantiyi
yardımcı olan herkese teşekkür ederim bu arada nasıl bi pil almalıyım bilgisi olan var mı ???teşekkürler pazartesi bi garantiye vericem baktım para istiyorlar ben alır takarım artıksorun bataryadadır büyük ihtimalle orjinal pilinden al birde garantinin vermesi lazım benim bildigim