Tablet önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Tablet önerisi
Selam arkadaşlar 500 lira civarına tablet almayı düşünüyorum komple birşey olsun bilgisayarın yaptiğı herşeyi yapsın yazıcı felan gibi yüksek boyutlu oyunları kasmasın varmıdır böyle birşey ayrıca güvenilir olsun

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Nexus 7 :)

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler kardes ama onda sd kart destegi yok diyorlar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Evet yok ama 16 gb gayet yeterli

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
sen kullaniyor musun

umutbabaaa

Üye
Nexus 7 32gb alabilirsin 120-125tl fazla ver en azından 28gb 27gb boş alanın olur :d
veya ipad mini 16gb bakabilirsin oda sana yetmez nexus 7 al derim..
Ama bu aralar biraz beklemeni öneririm biraz daha bekle yeni tablet duyurur belki google
uygun bütçe olursa alırsın bazı kaynaklarda nexus 7 nin 2gb ramlısı gelecek diyorlar ekran çözünürlüğü üst seviye telefonlardaki gibi olucak diyorlar..

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ben nexus 7yi eledim baska tavsiyeleriniz yokmu ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Benim tablet toplam kullanilabilir. 43 GB ama bana yetmiyor.
Aşağı yukarı nexus7 performansında zaten.

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
senin tablet ne kardes

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar casper nirvana 10 dusunuyorum nr dersiniz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ainol ELF 2 benim 16GB + 32gb class10 microsd ile 300 tl ye aldım. Çinden getirttim tabi orası ayrı :ehe:
Sana daha iyisi lazım tabii ainol spark modeli var bi bak istersen

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
usta casper nirvana 10.1 jelly bean yuklu olan tablete ne dersin her istedigim ozelligi karsiliyor

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Casper bir urun alma derim.

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Cin mali urunlerden daha iyidir hem guvenilir neden casper alma dedin bildigin biseymi var daha once casper kullandinmi ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bende casper alma derim...
Çin malı dedigin benim tablet piyasaki birçoğundan yine iyi bir model. Ayrıca herşey çinde üretiliyor artık :)
Şuan benim tablette android 4.2.2 yüklü. Bir kere bile sorun yaşamadım daha, taş gibi 8 saatte bataryası gidiyor :oke:

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
ben guvenilir bir marka olsun dedim sende biliyorsunki casper o soyledigin markadan cok daha guvenilir

- - - Eklendi - - -

ayrica neye dayanarak alma dediginide soylersen sevinirim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ben guvenilir bir marka olsun dedim sende biliyorsunki casper o soyledigin markadan cok daha guvenilir

Yoo güvenilir degil bana sorarsan. Bir zamanlar sattığı pclerin sürekli arızadan servise gittigi bir firmaya güvenmem ben.. Heleki tablet piyasasına yeni girmiş bir marka.... Casper marka hiç birşeye dönüp bakmam şahsen :oke:

Ayrıca güvenmediğin ainol markasının modellerini bir incelemeni tavsiye ederim.
Apple ipad kalitesinde Retina display modelleri mevcut. Türkiyede yetkili servis ve satıcılarıda var.
Ainol taraftarı değilim. forumda ainol kullanan 3 moderatör var biride benim :) fazlasıyla memnunuz
Ayrıca geniş yazılım ve rom desteği mevcut :evet:

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Casper tabletin antutu skoru 11000 civari iyimi ?

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
usta benim her beklentimi a'dan z'ye karsiyo fiyattan tut performansa kadar ama piyasa cok bulunmuyo yeni cikti galiba yine bu ayarda baska tablet varmidir guvenilir ? Ama bulabilirsem kesinlikle bu cihazi alacagim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
usta benim her beklentimi a'dan z'ye karsiyo fiyattan tut performansa kadar ama piyasa cok bulunmuyo yeni cikti galiba yine bu ayarda baska tablet varmidir guvenilir ? Ama bulabilirsem kesinlikle bu cihazi alacagim

Elbette daha iyi tabletler var tabiki. Yarın bi bakalım...

Takipçi Satın Al

Üst Alt