HOLOCHAİN Geleceği Parlak Bir Yatırım Aracı Olacak Diye Düşünüyorum. Peki Siz ?

Sponsorlu Bağlantılar

emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
HOLOCHAİN Geleceği Parlak Bir Yatırım Aracı Olacak Diye Düşünüyorum. Peki Siz ?
Değerli arkadaşlar Holochain yani kısa ismi ile HOT crypto paralar içerisinde yıldızı parlayacak bir proje olduğunu düşünüyorum. Ben kendim internet üzerinden araştırmalar yaptım ve bu proje bana çok mantıklı geldi. Peki sizlerin bu konuda görüşü nedir ?

Projeden kısaca bahsetmek gerekirse:
Yaptığım araştırmalardan çıkardığım sonuç: Bulut web server ağı kurulacak ve binlerce kişiye holoport adını verdikleri bir tür bilgisayar satılacak. ardından bu bilgisayarların internete bağlı olduğu süre ve satılan hizmetin karşılığında her ay kişilere HOLOCHAİN tarafından düzenli olarak belirli bir miktarda para ödenecek. bu sayede internet sitelerinde yaşanılan sunucu hatalarının erişim sorunlarının tamamen ortadan kalkacağını söylüyorlar. kodlama mantığı sebebi ile BTC sisteminden çok çok farklı ve güvenli olduklarını savunuyorlar.

Yatırım konusunda şu an yazıyı yazdığım dakikalarda 0.045 TL civarında değeri olan para biriminin gelecekte 1 $ değere ulaşma hedefinin olduğu her yerde dillendiriliyor. sizler de bu sisteme yatırım yapmak ve 10 yıl beklerim demek istiyorsanız aşağıdaki vereceğim linklerden birinden borsaya üye olarak yatırım yapabilirsiniz.

unutmayın kripto paralar anlık olarak çok keskin düşüşler yaşayabilir. sabredip bekleyebileceğiniz miktarlarda küçük küçük başlamalısınız.

KİŞİ YAPACAĞI YATIRIMDAN KENDİSİ SORUMLU OLUP BURADAKİ BİLGİLER DİĞER İNTERNET SİTELERİNDEN YAPTIĞIM ARAŞTIRMALAR SONUCU KENDİ KAFAMDA BELİRMİŞ OLAN BİLGİLERDİR. SİZLER DE BU PARA BİRİMİ VE TEKNOLOJİYİ ARAŞTIRARAK BİLGİ EDİNİN. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. HERKEZ KENDİ ÖZGÜR İRADESİ İLE YATIRIMINI YAPMALIDIR....















 


Üst Alt