Tablet Mi alsam Telefon mu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Tablet Mi alsam Telefon mu??
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle benim emektar yani xperia neo v nin değiştirme zamanı yaklaştı. Yeni telefon veya tablet almak istiyorum. Öncelikle alacağın cihazda acaip bir oyun oyniycam :D bunu belirteyim. En az 2 yıl beni idare edebilecek bir şey arıyorum. Bütcem 1250-1300 TL. Sakın yok 50 tl ekle şunu al falan demesin. Tablet veya cep telefonu olabilir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Uygun bir Galaxy S III alabilirsin ama tablet daha iyi olur bence.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
bu arada tablet olarak nexus 7 düşünüyorum. turktelekom ve ttnette var. fiyatı 900tl. Ama bitane sitede (istanbul bilişim) bunu 700 tl ye buldum sizce güvenilir bir site mi?

codblackops2

codblackops2

Üye
galaxy s3 bulabilirsen iyi olur diyeceğim de :hmmm galaxy s2 düşünür müsün

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Uygun bir Galaxy S III alabilirsin ama tablet daha iyi olur bence.

Dediğim gibi en az 2 yıl beni idare edecek oyun için telefon veya tablet düşünüyorum. tablet alirsam telefonu konuşmak için ve msj için kullanırım.

codblackops2

codblackops2

Üye
ıstanbul bilişim güvenilirdr ıstanbulda iki tane şubeleri var biri mecidiyeköyde diğerini unuttum ama o da avrupa yakasında.internet üzerinden de güvenilir bir sitedir yani :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Daha mantıklı olur bende tablet vardı. Oyun istiyorsan her türlü tablet al bence. Telefonun zaten iyi. Hem ekran büyük olduğu için daha zevkli oluyor.

codblackops2

codblackops2

Üye
veya yeni çıktı tablet olarak galaxy note 10.1 :hmmm

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 bulabilirsen iyi olur diyeceğim de :hmmm galaxy s2 düşünür müsün

okuldaki arkadaşlarada sordum onlarda s2 iyi olur fln dediler ama bu cihaz bni 2 yıl görür mü en az? ondan şüpheliyim.

- - - Eklendi - - -

ıstanbul bilişim güvenilirdr ıstanbulda iki tane şubeleri var biri mecidiyeköyde diğerini unuttum ama o da avrupa yakasında.internet üzerinden de güvenilir bir sitedir yani :)

iyi eğer istanbulda şubesi varsa bi amcama soram bulabilirse söyliyem o alsin ayarlarız belki bişeyler.

- - - Eklendi - - -

Daha mantıklı olur bende tablet vardı. Oyun istiyorsan her türlü tablet al bence. Telefonun zaten iyi. Hem ekran büyük olduğu için daha zevkli oluyor.

aynen bende öyle düşünüyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefon alacaksan S III çok daha iyi olur çünkü bundan sonra çıkacak oyunlar için daha avantajlı 4 çekirdek var ama S II çift çekirdek.

codblackops2

codblackops2

Üye
götürmez :ehe galaxy note 10.1 e bak bir de

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tabletfon düşünürseniz Note 2 tavsiye ederim :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bence Fiyatı Yarıya Böl hem tablet hem telefon al tablet olarak şu nexus mu neyse ben sevemedim ama öneririm oyun konusunda :D

WebStyle

WebStyle

Üye
Tablet alacaksanız Galaxy Note 10.1 i tavsiye ederim. Yaklaşık 1.5 haftadır kullanıyorum. Gayet memnunum.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Huawei diyince aklıma havai ve miami aklıma geliyor daha doğrusu plajdaki cıbıllar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...