Tablet Mi alsam Telefon mu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrExpert

MrExpert

Üye
Tablet olarak İpad3 mobil ise s3...

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Tablet alacaksanız Galaxy Note 10.1 i tavsiye ederim. Yaklaşık 1.5 haftadır kullanıyorum. Gayet memnunum.

malesef bütcemi aşıyor

- - - Eklendi - - -

Tablet olarak İpad3 mobil ise s3...

ipad 3 düşündüm hemde amerikadan getirttirmek. fakat amerika çikişli apple ürünlerinin hepsi son güncelleme ile geliyor ve şuan en güncel sürüm bildigime göre 6.0.1 ve bune jailbreak yapilmiyor. uygulamayada para veremem daha doğrusu bedava varken para vermem

R.A.M

R.A.M

Üye
bu arada tablet olarak nexus 7 düşünüyorum. turktelekom ve ttnette var. fiyatı 900tl. Ama bitane sitede (istanbul bilişim) bunu 700 tl ye buldum sizce güvenilir bir site mi?
istanbul bilişim güvenli bende tablet aldım 2 günde geldi

Kurfali66

Üye
Galaxy note 1 alabilirsin o paraya 0 ve telpa garantili satılıyor.

caglar b

caglar b

Üye

bütceme uymuyor :(

- - - Eklendi - - -

bende nexus 7 düşünüyorum. fakat kamera olmamasi biraz düşündürücü :hmmm

tablette kamera bence gereksiz o boyutta bir şeyle fotograf çekmek bence görmemişlik olur (lafım tunalı tikkylerine )zaten telefonunun kamerası yeterli
not :tabletim var kamerası kılıfın altında kalıyor :ehe:

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
tablette kamera bence gereksiz o boyutta bir şeyle fotograf çekmek bence görmemişlik olur (lafım tunalı tikkylerine )zaten telefonunun kamerası yeterli
not :tabletim var kamerası kılıfın altında kalıyor :ehe:

haha kılıf olayı iyimiş :ehe büyük iht. nexus 7 alıcam. google destekli bi 1.5 2 sene destek kesilmez diye düşünüyorum.

LordKinq7676

Üye
Hocam asus transformer prime tf201 öneririm sana ben de onu alacam... 1 haftaya filan... 2. El uygun olursa ben 64 gb alıcam sen bulamazsın ama ben 64 gb buldum 800 tl ye 1 yıl garantili adamla anlaştım 1 haftaya cihazın siparişini vericem... Sende al 32 sana yeter inanmazsın ama donanımhaberdede araştır istersen playstation kumandaları bağlayıp oyun bile oynayabiliyorsun... 10.1 inç ekran tegra 3 1.5 ghz 4+1 çekirdek işlemci 8mp kamera (flaslı) 1080 p video kaydetme oynatma olanagı... Bence onu al 2 tanese kumanda al( playstation özEl kumandalarıda uyuyor) tv ye bagla ister kendi ekranında oyna hem playstation 3 hem tablet yani...

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş Nexus 4 de olur güncelleme sıkıntısı olmaz.Adreon 320 var ama 16 Gb yeter mi sana kalan 12-13

Fabregas19

Fabregas19

Üye
Bende tablet ve telefon arasında kaldım Android uygulama geliştirmek için kullanmak istiyorum genelde bir telefondan çok bir PC olarak kullanmayı düşünüyorum hangi ürünleri önerirsiniz ?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Microsoft Surface Pro Al

phasan

phasan

Üye
İpad 2 al

tapatalk

tapatalk

Üye

haha kılıf olayı iyimiş :ehe büyük iht. nexus 7 alıcam. google destekli bi 1.5 2 sene destek kesilmez diye düşünüyorum.
Donanimi yetene kadar destek görür ilk nexusun ne kadar destek aldigini bi arastir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...