Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !
Sponsorlu Bağlantılar
Mert045
Üye
anıl furkan abi ban yemiş noldu acaba bilgin var mı ?
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar bugun kımseye bu konuda cevap vermıcem .Gerekli açıklamayı uygun bi zamanda sizin bileceginiz kadar ını anlatıcam. AYrıca bugun speedy konusuna isteklerinizi sorunlarınızı cevaplamıcam.Nıye dıye sormayın 1-2 gun böle işte.Belkide yarın cevap veririm.Şunuda söyliyim BAZI KENdini bilmezler bu konuya cevap yazmasın benım yoklugumdan istifade edip. BEN gerekli açıklamayı yapıcam.Size yardımcı olucam . Ama bir kaç gun kafamı dinlemem lazım .Beni anlayışla karşılayın lütfen .
Kimse bilip bilmeden konuşmasın yorum yapmasın.
iyi forumlar.....
LoDoS.
Üye
TCK Ekibine Sonsuz Teşekkür Ediyoruz Hiç Bir Maddi Beklenti İçerisinde Olmayan Bu Ekip Her Ne Olduysa Büyük Haksızlık Görüyolar TCK Ekibine Forum Ziyatetçileri Ve Misafirleri Olarak Sonsuz Teşekkür Ediyoruz Bizler Sizleri Destekliyoruz İyiki Varsınız...
Mert045
Üye
aynen desteklerimiz sonsuza kadar sizinle.
dj_onur
Üye
Bi oyun dönuyo da bi bilsem :/
sbalim
Üye
slm.,., cfw yi hiç beğenmedim ama emek vermişsiniz yaniii,..,,ama olmamış
bu arada cfwniyükledim çok güzel cfw arkadaşa da attik
TeAmo42
Üye
tebrikler
hakan_maxicep
Üye
emeği geçen herkese teşekkürler
bluemai
Üye
yazılım gerçekten çok ii herkese tavsiye edebilirim ..hele benim gibi çok inceleyici biri bu yorumu yapıyorsa hemen yükleyin derim..
bu arada x6 ya da aynısını ne zaman yapacaklar diye de bekliyoruz..
dj_onur
Üye
Terkedilmiş site gibi duruyor cenlik nerelerdesiniz? :/
ACAR55
Üye
arkadaşlar çalışmanız için tşk ederim ellerinize yüreğinize sağlık ama hatalı yaptığınız sistem bluetoot nerde ben aradım bulamadım bide siz bakarmısınız.
arkadaşlar çalışmanız için tşk ederim ellerinize yüreğinize sağlık ama hatalı yaptığınız sistem bluetoot nerde ben aradım bulamadım bide siz bakarmısınız.