T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
operator mesajlarına girerken sistem hatası diyo neden?

bydersimli

bydersimli

Üye
Sevgili Anıl Kardeşim dün itibariyle cfw ni telefonuma kurup kullanmaya başladım..Tek Kelimeyle profesyonellikle yapılmış son derece başarlı bir çalışma..Emeklerine,ellerine saglık....:tşk:

Yanlız bir sorunum var benden mi kaynaklanıyor bir de sana sorayım dedim..

Müzik çaları simge durumuna getirince, yani gizleyince ana ekranda mini bir player modu vardı eskiden,Şimdi bu gerçekleşmedi..Acaba sorun nedir..Benim için en gerekli uygulamalardan bir tanesidir de..:ağlarım:

mustafa_4646

Üye
arkadaşlar ben jaf ile sadece internnetten okuduğum bilgilere göre yazılım güncelledim. telefonda türkçe dil yok. ben yukarıda ki yazılı mı nasıl yüklerim. dosyaları indirim nasıl flaş atacam. hiç bir şey bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

*-king-*

*-king-*

Üye
arkadaşlar ben jaf ile sadece internnetten okuduğum bilgilere göre yazılım güncelledim. telefonda türkçe dil yok. ben yukarıda ki yazılı mı nasıl yüklerim. dosyaları indirim nasıl flaş atacam. hiç bir şey bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

araştırın arkadaşım

mustafa_4646

Üye
söylesen ölürsün demi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
operator mesajlarına girerken sistem hatası diyo neden?

kardeşim şimdi denedim .Bende hiç bi sorun yok . İstersen ekran göruntusu bile koyarım :oke:

----------Eklendi @ 17:02:17 ---------- Yazıldı @ 16:59:45 ----------

Sevgili anıl Kardeşim dün itibariyle cfw ni telefonuma kurup kullanmaya başladım..Tek Kelimeyle profesyonellikle yapılmış son derece başarlı bir çalışma..Emeklerine,ellerine saglık....:tşk:

Yanlız bir sorunum var benden mi kaynaklanıyor bir de sana sorayım dedim..

Müzik çaları simge durumuna getirince yani gizleyince ana ekranda mini bir player modu vardı eskiden,Şimdi bu olmazgerçekleşmedi..Acasba sorun nedir..Benim için en gerekli uygulamalardan bir tanesidir de..:ağlarım:

:rica: kardeşim memmun olman beni mutlu etti :) Senin dedigin muzuk çalar widget olayı sanırsam.Ev ekranında iken .Seceneklere tıkla ordan içerigi duzenle de İçerek ekleye gir .Ordan muzik çalar ı seç tamamdır :)

----------Eklendi @ 17:03:02 ---------- Yazıldı @ 17:02:17 ----------

Jaf kullanmayı bılıyomusun ?

bydersimli

bydersimli

Üye

:rica: kardeşim memmun olman beni mutlu etti :) Senin dedigin muzuk çalar widget olayı sanırsam.Ev ekranında iken .Seceneklere tıkla ordan içerigi duzenle de İçerek ekleye gir .Ordan muzik çalar ı seç tamamdır :)

Tamam Kardeşim Aynen sorun benden kaynaklanıyormuş..:ehe Qt Gömülü değil gördüğüm kadarıyla bide ovi den bazı uygulamalar indirirken daha sonra yüklenecek yükleme başarısız iletileri alıyorum.Gerçi çok mühim değil ama belki bir bilgin vardır diye soruyorum..:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

Tamam Kardeşim Aynen sorun benden kaynaklanıyormuş..:ehe Qt Gömülü değil gördüğüm kadarıyla bide ovi den bazı uygulamalar indirirken daha sonra yüklenecek yükleme başarısız iletileri alıyorum.Gerçi çok mühim değil ama belki bir bilgin vardır diye soruyorum..:oke:

evet o sıkıntı sdece ovııde oluyor .Normalde qt yuklenebiliyor cihaza.Ama ovı de öyle bi ufak bı sıkıntı oldu işte .İlerde yeni surum cıkartırsam çözmeye çalışıcam.

bydersimli

bydersimli

Üye
o Kadarcık ufak tefek sorunlar da olsun önemli değil bi şekilde hallederiz..Senin cfw nde sorunsuz çalışan bir Qt sürümü varsa paylaşabilirmisin..:alkisBen de ki mevcut Qt 4.7.3 ama bazı uygulamalarda çalışmadı..:bye2:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
o Kadarcık ufak tefek sorunlar da olsun önemli değil bi şekilde hallederiz..Senin cfw nde sorunsuz çalışan bir Qt sürümü varsa paylaşabilirmisin..:alkisBen de ki mevcut Qt 4.7.3 ama bazı uygulamalarda çalışmadı..:bye2:

hımm bende onu kullnaıyorum 4.7.3 olanı yani.Bazı ları çalışmayabiliyor tabi :)

• Beğen
Tepkiler: bydersimli

auruoluk

Üye
qt nin linkini koyarmısın

Mert045

Mert045

Üye
biraz öncec attım hadi hayırlısı + ve - yönleri akşama doğru paylaşırım :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
biraz öncec attım hadi hayırlısı + ve - yönleri akşama doğru paylaşırım :D

:oke:

----------Eklendi @ 18:31:58 ---------- Yazıldı @ 18:17:40 ----------

BAŞAK FW ÇIKAMRICAM ARKADAŞALAR .speedy nin Buyuk ihtimal başka bi versiyonu çıkmıcak . Bu son fw idi .Belki ielrde başka bi zaman

LoDoS.

LoDoS.

Üye
Bildiğiniz Bu Cfw İçin Ev Ekranı widget Hava Durumu Varmı O Kadar Aradım Hangisini Yüklediysem Olmadı Yardım Ederseniz Sevinirim Teşekkürler

dj_onur

dj_onur

Üye
Anıl c6 cfw lerde numara cewrdgmz yer kmnde 2 nkta kmnde baska bsey bu temadan mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
temadan

dj_onur

dj_onur

Üye
Hmm..Sen modding tool u mu kullandn fw nın adını degstrrken? Yada nasl yptn? :D

LoDoS.

LoDoS.

Üye
Anıl Kardeşim Bu Cfw İçin Ev Ekranı widget Hava Durumu Varmı O Kadar Aradım Hangisini Yüklediysem Olmadı Yardım Edersen Sevinirim Teşekkürler

gkhn321

Üye
anil vacum noldu hala ses yok :sarıl:

Üst Alt