Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !
ram ve t9 yüzünden kaldırdım bu speedy i resserrection 1 i kurdum tekrar...tel açıldığında ramblow la tekrar sıfırlıyorum ram 62-65 arası...az evvel ucbrowser açıkken baktım 61 mb ram vardı..resserrection favorim..hem ram hem t9 u mükemmel...
ram ve t9 yüzünden kaldırdım bu speedy i resserrection 1 i kurdum tekrar...tel açıldığında ramblow la tekrar sıfırlıyorum ram 62-65 arası...az evvel ucbrowser açıkken baktım 61 mb ram vardı..resserrection favorim..hem ram hem t9 u mükemmel...
az önce yükledim sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ederim elinize sağlık telefonumdan sıkılmaya başlamışken yeniden can geldi tele
dj_onur
Üye
Spedy cok stabil etikete gerenk yok
gkhn321
Üye
bu ise emek verenlere saygisizlik yapilmamali sonucta kendi vaktinden zamanından calip hic bir gelir kar elde etmeden bizlere bu hizmeti veren TCK ekibine sonsuz saygi ve sukranlarmi sunar emeklerininin bosa gitmemelerini isterim