arkadaşlar ben jaf ile sadece internnetten okuduğum bilgilere göre yazılım güncelledim. telefonda türkçe dil yok. ben yukarıda ki yazılı mı nasıl yüklerim. dosyaları indirim nasıl flaş atacam. hiç bir şey bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.
operator mesajlarına girerken sistem hatası diyo neden?

Sevgili anıl Kardeşim dün itibariyle cfw ni telefonuma kurup kullanmaya başladım..Tek Kelimeyle profesyonellikle yapılmış son derece başarlı bir çalışma..Emeklerine,ellerine saglık....
Yanlız bir sorunum var benden mi kaynaklanıyor bir de sana sorayım dedim..
Müzik çaları simge durumuna getirince yani gizleyince ana ekranda mini bir player modu vardı eskiden,Şimdi bu olmazgerçekleşmedi..Acasba sorun nedir..Benim için en gerekli uygulamalardan bir tanesidir de..![]()
kardeşim memmun olman beni mutlu etti
Senin dedigin muzuk çalar widget olayı sanırsam.Ev ekranında iken .Seceneklere tıkla ordan içerigi duzenle de İçerek ekleye gir .Ordan muzik çalar ı seç tamamdır 
arkadaşlar ben jaf ile sadece internnetten okuduğum bilgilere göre yazılım güncelledim. telefonda türkçe dil yok. ben yukarıda ki yazılı mı nasıl yüklerim. dosyaları indirim nasıl flaş atacam. hiç bir şey bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.
Senin dedigin muzuk çalar widget olayı sanırsam.Ev ekranında iken .Seceneklere tıkla ordan içerigi duzenle de İçerek ekleye gir .Ordan muzik çalar ı seç tamamdır 
Qt Gömülü değil gördüğüm kadarıyla bide ovi den bazı uygulamalar indirirken daha sonra yüklenecek yükleme başarısız iletileri alıyorum.Gerçi çok mühim değil ama belki bir bilgin vardır diye soruyorum..
----------Eklendi @ 17:02:17 ---------- Yazıldı @ 16:59:45 ----------
----------Eklendi @ 17:03:02 ---------- Yazıldı @ 17:02:17 ----------
Tamam Kardeşim Aynen sorun benden kaynaklanıyormuş..Qt Gömülü değil gördüğüm kadarıyla bide ovi den bazı uygulamalar indirirken daha sonra yüklenecek yükleme başarısız iletileri alıyorum.Gerçi çok mühim değil ama belki bir bilgin vardır diye soruyorum..
![]()
o Kadarcık ufak tefek sorunlar da olsun önemli değil bi şekilde hallederiz..Senin cfw nde sorunsuz çalışan bir Qt sürümü varsa paylaşabilirmisin..Ben de ki mevcut Qt 4.7.3 ama bazı uygulamalarda çalışmadı..
![]()

qt nin linkini koyarmısın
biraz öncec attım hadi hayırlısı + ve - yönleri akşama doğru paylaşırım![]()